SON DAKİKA



Haber > Spor > Daha iyi olacağız

Daha iyi olacağız

07 Ekim 2018 Pazar - 11:30




Pazarspor teknik direktörü Adem Nebioğlu içini Karadeniz'e döktü





55 yaşındaki teknik adam, yaşadıkları şanssız puan kayıplarını tecrübesiz olmalarına bağladı ve zamanla iyi duruma geleceklerinin müjdesini verdi

TFF 3. Lig 2. Grup’ta yer alan Pazarspor, sezona iyi bir giriş yapmasına rağmen sonrasında düşüşe geçti. İlk 5 haftada 1 galibiyet, 3 beraberlik, 1 de mağlubiyet alarak 6 puan toplayan Mavi-Beyazlılar, 11. sırada yer aldı. 3 haftadır 3 puana hasret kaldıklarını hatırlatan Pazarspor Teknik Direktörü Adem Nebioğlu, Karadeniz’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nebioğlu, yaşadıkları şanssız puan kayıplarını tecrübesiz olmalarına bağladı ve zamanla iyi olacaklarının müjdesini verdi.

NEBİOĞLU, “Genç bir ekibe sahibiz. Bu sezon alt yapıdan 3-4 oyuncu aldık ve altyapıdan gelen oyuncu sayımız 10’u geçti. 12-13 oyuncumuz 23 yaş altında. Kontenjanlı 5 oyuncumuz var. Hep geleceğe yatırım yapmak istedik ve fazla transfer yapmadık. Tabi ki genç oluşumuzun zaman zaman sıkıntılarını yaşadık. Çoğu maçta tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. İlk maçımızda oynadığımız Osmaniye maçının 86’ıncı dakikasında penaltı kaçırdık ve maç 0-0 bitti. Ardından Ofspor’u deplasmanda yendik” ifadelerini kullandı.

SONRASINDA Düzcespor deplasmanına gittiklerini söyleyen Nebioğlu, “Belki de ilk 5 hafta içinde en iyi maçımızı oynadık ama kazanamadık. Kontra atağa çıkarken kaptırdığımız top gol oldu. Kalan dakikalarda etkili oyunumuzu sürdürsek de bir türlü beraberlik golünü bulamadık. Tabi dediğim gibi bu kayıplar genç ve tecrübesiz oluşumuzdan kaynaklanıyor. Bergama maçında da etkili oynadık ancak bu maçta da futbol şansı yanımızda değildi. Son dakika golüyle 1 puana razı olduk” diye konuştu. İLK 5 haftada çok şanssız kayıplar yaşadıklarını dile getiren deneyimli teknik adam, “Tabi bunların birçok nedeni var, en başında da takımımızın çok genç olması. Belirttiğim gibi 12-13 tane 23 yaş altında oyuncumuz var. Transfer döneminin son anlarında kadromuza kattığımız isimler oldu. İlk başlarda uyum sorunu yaşadılar. Yavaş yavaş takıma adapte olmaya çalışıyorlar. Hem oyun hem arkadaşlık hem skor anlamında gün geçtikçe takımımızın daha iyi duruma geleceğine inanıyorum” dedi.

NEBİOĞLU “Ligi ilk 5 içinde tamamlamak istiyoruz. Bu hedefe ulaşacak kadromuz var. Çok yetenekli oyunculara sahibiz. Eğer tecrübe sorununu aşabilirsek kısa sürede çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Önümüzde kritik iki maçımız var. Biri Yeni Orduspor maçı, diğeri ise Adıyaman 1954 maçı. Bu iki karşılaşma bizim önümüzdeki süreçte nasıl bir yol izleyeceğimize karar verecek. Aşağıya mı oynayacağız, yukarıya mı oynayacağız bu iki karşılaşma belli edecek” şeklinde konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap