SON DAKİKA



Haber > Spor > Dalga mı geçiy Ersun!

Dalga mı geçiy Ersun!

28 Kasım 2016 Pazartesi - 07:54




12 haftada 12 puan toplamışsın, 60 dakika 10 kişi oynayan rakibini yenememişsin, hâlâ, “Bu süreci iyi yöneteceğiz ve istenilen Trabzonspor’u izlettire





Trabzonspor’da Gençlerbirliği beraberliğinin ardından Teknik Direktör Ersun Yanal, 60 dakika 10 kişi onayan bir takıma karşı kazanamadıklarını hatırlatarak, "Topun bizde olması bir şey ifade etmedi. Diğer maçlarda da böyle oldu, skor konusunda becerimizi ortaya koyamıyoruz" dedi. Bordo-Mavili takımın önemli bir virajdan geçtiğini, bu sürecin de sert ve acı verici olacağını ifade eden Yanal, "Skor üretecek ve güvene dönüştürecek zamana ihtiyacımız var. Trabzonspor'un bundan sonra iskeletini teşkil edecek oyuncuları belirlemeliyiz. Oyuncu çöplüğüne de dönüştürmemek gerekiyor. Bu süreç acılı geçecek, sancılı olacak. Benim referanslarım belli, çıkardığım oyuncular, kurduğum takım, oynattığım oyun ortada. Ben söylüyorum. Bu süreci iyi yöneteceğiz ve istenilen Trabzonspor'u izlettireceğiz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap