SON DAKİKA



Haber > Spor > Demek ki gülebiliyormuş!

Demek ki gülebiliyormuş!

12 Haziran 2015 Cuma - 09:23








Aslına bakarsanız işin raconu bu. Profesyonellik. Güneş de bir profesyonel ama bizim eleştirdiğimiz konu, söylemleriyle eylemlerinin örtüşmemesi. Dün yeşil-beyaz kravat takıp, Bursaspor’un başarısı için çalışıyordu. Yarın siyah-beyaz kravat takıp, Beşiktaş için çalışacak. Şenol Güneş dün imzayı attı, Beşiktaşlı oldu. Hocayı bayağı mutlu ve gururlu gördük. İmza töreninden önce Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la birlikte bir fotoğrafını gördük; hocanın Orman ile birlikte 'sarmaş dolaş' oluşu ve o 'sarmaş- dolaş'ta yüzünde oluşan ifade görülmeye değerdi.

Kim demiş "Şenol Güneş gülmez" diye? Hem de ne gülüştü gülmesi! Trabzonspor'da çalıştığı dönemlerini hatırlıyoruz hocamızın. Bırakın gülmesini, neredeyse başkanlarla bir araya gelmemek için kılı kırk yarıyordu. Belki de şu olabilir mi? “At, sahibine göre kişner.” Öyle zannediyoruz ki; Trabzon'da Şenol Güneş'e yakın birçok isim daha şimdiden Siyah-Beyaz formalarını hazırlatmışlardır. Bakın göreceksiniz, Şenol hocanın Beşiktaş ile yakaladığı başarıları sizlerle nasıl paylaşacaklar? Hep beraber izleyip göreceğiz. Her şeye rağmen Şenol Güneş'e başarılar diliyoruz.

ARSİNSPOR VE ŞAHİN

Kolay mı uzun yıllar bıkmadan, yorulmadan ilçe takımında yöneticilik yapmak? Arsinspor Genel Sekreteri Muammer Şahin bunu yaptı ve yapıyor. Sarı-Siyahlılar, Şahin'in sevdası olmuş. Onunla yatıyor, onunla kalkıyor. Müthiş bir özveriyle çalışıyor Muammer Şahin. Arsinspor'un her sorununa çözüm bulan, çözüm üreten bir yönetici kimliği taşıyor. Çalışkanlığıyla da takdir toplayan Muammer Şahin, diğer kulüplerde yöneticilik yapanlara "Yöneticilik işte böyle yapılır" dedirtecek, güzel bir örnektir. Mutlaka diğer kulüplerimizde de Şahin gibi örnekler vardır ama Şahin'in en önemli özelliği; uzun yıllar yılmadan, yorulmadan, küsmeden, bir sevgiyle, bir sevdayla bu işi yapmasıdır. İyi ki Arsinspor'da Muammer Şahin var.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap