SON DAKİKA



Haber > Spor > Demiray: Ödülümüz saldırı oldu

Demiray: Ödülümüz saldırı oldu

16 Mayıs 2016 Pazartesi - 17:13




Antalya maçı sonrası Hami Mandıralı’ya “Hocam çeketiniz çok güzelmiş” diyen Alper Demiray, “Takımı yalnız bırakmamak için Antalya’ya gittik. Ancak ödü





Ligde 7-0’lık tarihi Antalya yenilgisinin ardından görevine son verilen teknik direktör Hami Mandıralı’ya “Hocam çeketiniz çok güzelmiş” dedikten sonra 48 yaşındaki teknik adamın çanta fırlattığı kişinin Konya Gurbetçi Gençler Taraftarlar Derneği Başkanı Alper Demiray olduğu ortaya çıktı. Daha sonra orada bulunan güvenlik amirinin yumruk attığı Demiray, “Hiçbir iddiamız olmadığı halde ve çoğu kişinin televizyondan bile izlemediği bir maç için Antalya’ya gittik. Ancak maalesef ödülümüz saldırıya uğramak olmuştur” ifadelerini kullandı. “Sezon başından itibaren çoğu zaman cebimizdeki öğrenci harçlığımızdan fedakarlık ederek takımımızı gittiği yerde yalnız bırakmamaya çalıştık” şeklinde konuşan Alper Demiray, “Rakibinden yedi gol yemiş bir takımın taraftarı olarak üzüntüden öte kahreden duygular yaşadık. Yedi gol yiyen takımın teknik sorumlusuna da küfürsüz ve en küçük bir fiili saldırı olmadan tepkimizi gösterdik. Karşılığında ise Trabzonspor efsanesi Hami Mandıralı bize fiili olarak saldırdı ve ağıza alınmayacak küfürler etti” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap