SON DAKİKA



Haber > Spor > Devlerden büyük ders

Devlerden büyük ders

15 Şubat 2015 Pazar - 10:29








Baştan sona kadar Trabzonspor Medical Park üstünlüğüyle geçen müsabakada Beşiktaş İF Trabzon’a sanki turistlik seyahate gelmiş gibiydi. Oyuna her iki takım da savunmaya büyük önem vererek başladı.

İlk periyot 29-18 Bordo-Mavililerin üstünlüğüyle bitti. İkinci periyotdun sonuna doğru Trabzonsporlu Hardy Enes’e öyle bir feyk attı ki onu havada kuş gibi uçurtup yere konarken kendisi de üçlük sayıyı havada yaptı.

Bence maçın en güzel hareketi ve sayıydı. İlk yarı Trabzonspor Medical Park üstünlüğüyle çift haneli farkla tamamlandı. Zorlu geçecek mücadele Bordo-Mavililer kolay kazandı. Maçın en skorer ismi her zamanki gibi Stipanovic du. Son periyotta hiç süre almayan Stipanovic 24 sayı ile oynadı.

Zorlu geçecek maçı Trabzonspor Medikal Park kolay kazandı. İkinci yarıya Bost üçlük ile başlayınca Beşiktaş İF’nin gardı düştü. Sanki şimdiden maçı kaybetmiş gibi yenilgiyi kabul etti. Üçüncü periyodun sonunda Hardy aralardan balet gibi sıyrılarak müthiş bir turnikeyle topu çembere bırakıp sayıyı yaptı.

O zaman Siyah-Beyazlı takım havluyu tamamen attı. Son periyotta Antrenör Nenad Markovic maçı baştan sona ayakta izledi. Trabzonspor farkı bulunca savunmayı dağıtıp hücuma yöneldi. Oyun disiplininden koptu.


Şayet oyun başındaki savunma ciddiyetini bozmamış olsaydı skor çok daha farklı olabilirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap