SON DAKİKA



Haber > Spor > Doktorluktan avukatlığa soyundu

Doktorluktan avukatlığa soyundu

18 Nisan 2016 Pazartesi - 10:09




Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta TFF ve MHK’yi korumayı alışkanlık haline getirdi. Usta’nın U17 takımımızın şampiyonluk kupasının ayak oyunlarıyla al





Trabzonspor'un haklarının alenen çiğnendiği maçların ardından yaptığı açıklamalarla TFF'ye, hakemlere, kulüplere adeta kalkan olan Başkan Muharrem Usta'nın, son olarak U17 takımının şampiyonluğunun elinden alınması karşısındaki sözleri Bordo-Mavili camiada infial yarattı. Asıl mesleği doktorluk olan Usta'nın avukat kimliğine bürünmesi takımın geleceğine yönelik endişelerin de artmasına neden oldu.

Karadeniz ekibinin U17 takımının ligi namağlup lider bitirmesine rağmen oynanan finallerde elenmesi ve Fenerbahçe'nin şampiyon olması sonrasında Trabzonsporlu taraftarların haklı olarak ortaya koydukları tepki Trabzonspor kulübünün yaptığı açıklama ile hayal kırıklığına dönüştü. Bu tepkiyi dindirmek için ilk olarak Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı. Ancak tepkilerin bu açıklama ile daha da artması üzerine Bordo-Mavililer bu kez resmi siteden açıklama yapma ihtiyacı hissetti.

Resmi siteden yapılan açıklamada maddelere yer verilirken bir de önümüzdeki sezon nasıl bir program uygulanması yönünde görüş bildirildi. Bu noktada yapılan açıklamada ligin bitimine sayılı haftalar kala ve Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan ettiği hafta turnuva oynanacağının bildirilmesinin eleştirilmemesi ise dikkatlerden kaçmadı. Taraftarlar haklı olarak Fenerbahçe U17 Elit Ligi’nin normal sezonunu Trabzonspor’un 16 puanla önünde bitirseydi aynı uygulamayla karşı karşıya kalınmayacağına vurgu yaptılar.

Taraftarlar ayrıca Bordo-Mavili kulübün başkanının her fırsatta birilerine şirin görünmek için Trabzonspor’un hakkını savunmamasına da isyan bayrağını açarken sosyal medyada Usta’ya karşı ağır eleştirilerde bulundular. Bordo-Mavililer’in 2010-2011 sezonunda kupasının kirli oyunlarla elinden alınmasına sebep olanların arasında oturması, Galatasaray maçında yaşanan olayların ardından TFF ve MHK’yi devrimci olarak niteleyerek koruması, son olarak U17 takımının hakkını koruyamaması “Usta düzeni değiştirmeye değil, düzene ayak uydurmaya başladı” yorumlarına neden oldu.

Tahkim'e gideceğiz


“U17’de bizim 6 milli futbolcumuz var. Böyle bir düşünce TFF’nin ligler başladıktan 6. aydan sonra geliyor aklına. İtirazımız geçerli olmazsa Tahkim’e gideceğiz. Bizi ve oyuncularımızın velilerini de üzen; geçmişte zaten bir haksızlığa uğramışız, bu sefer genç çocuklarımıza da haksızlık yapmak istiyorlar. Bu iş artık futboldan çıktı, aşağılanmış gibi hissediyoruz. Trabzonspor’a karşı önyargıyla yaklaştıklarını düşünüyorum.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap