SON DAKİKA



Haber > Spor > Edin Visca aşkı başka!

Edin Visca aşkı başka!

24 Mayıs 2017 Çarşamba - 17:00




Boşnak oyuncunun işini bitirmek için Trabzonspor tüm kozlarını oynuyor. Bordo-Mavili yönetim Yusuf Erdoğan+1 milyon euronun yanında Bero’yu da vermeyi





ARTIRIMA GİTTİ

Trabzonspor Edin Visca’nın işini bitirmek için yoğun çaba harcıyor. 2020 yılına kadar Başakşehirspor ile sözleşmesi bulunan yetenekli futbolcuyu renklerine bağlamak için Bordo-Mavili yönetim tüm kozlarını oynuyor.

Daha önce İstanbul ekibine Yusuf Erdoğan’nın yanında  1 milyon euroluk teklifte bulunan Karadeniz ekibi yeni bir teklifle daha Başakşehirspor’un kapısını çaldı. BordoMavili yönetim Yusuf Erdoğan 1 milyon euroluk teklifin yanı sıra Matus Bero’yu da Başakşehirspor’a verebileceklerini  iletti.

İstanbul ekibinin bu teklife olumlu baktığı görüşmelerin lig bitiminden sonra sıklaşacağı bilgisine ulaşıldı. Edin Visca’nın da Trabzonspor’a gelmeyi arzu ettiği Ersun Yanal’ın yetenekli futbolcuyu kadrosunda görmeyi çok arzu ettiği biliniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap