SON DAKİKA



Haber > Spor > Erman Toroğlu'ndan flaş sözler!

Erman Toroğlu'ndan flaş sözler!

19 Mart 2017 Pazar - 07:48




Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Trabzonspor - Galatasaray maçını değerlendirdi.





Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Trabzonspor - Galatasaray maçını değerlendirdi. Toroğlu, Galatasaray'ı sert şekilde eleştirdi. İşte o sözler:

''BU YÖNETİM SON ŞANS''

Bu yönetim Trabzonspor için son şans. 8 ay önce Bodrum'da Sadri Şener'i görmüştüm. O da aynısını söylemişti. Bu son şans Trabzonspor için. Bu yönetim ile de yapamazlarsa işler çok kötüye gider. Taraftarın da sahip çıkması gerekir.

''ERSUN'UN ZAMANI BAŞLAMIŞ''

Bize her yer Trabzon diyorlar ya, haklılar o konuda. Yurt dışına gittiğimde en çok Trabzonlu görüyurum. Maça sağından solundan bakıyorum. Ersun Yanal'ın sahada verdiği görüntü başlamış. Eksik kalana kadar bunu gördüm. Her futbolcuya 2-3 kişi gidiyorlar.


''SNEIJDER VE SELÇUK''

Yaptıkları presten rakip kontrolsüz çıkıyor. Rakip kontrolsüz çıkınca da daha kolay atak yapıyorsun. Galatasaray 3-5-2 falan ne oynuyor bilmiyorum. İstersen orta sahada 8 kişi oyna. Galatasaray'da oyunu kontrol edebilecek iki kişi var. Biri Sneijder, diğeri Selçuk.

''SNEIJDER BÖYLE YAPARSA...''

Olayın perde arkası şu; Sneijder bir senedir oynuyor mu? Kilo almış, heralde geceleri gezmede. Sneijder ne demişse yöneticiler onu yapmış. Çünkü Galatasaray'da yönetim yok. Bilmiyorlar işi. Sneijder böyle yapınca diğer futbolcular ne diyordur? Sneijder yapsın onu da diyordur.

''BU NE GARİP TAKIM''


Sabri olayı var. Selçuk ile 1 yıldır konuşmuyormuş. Bir yönetici çıkıp konuşuyor garip garip. Bu ne garip bir takım ya. Galatasaray'ın önce iyi takım olması için yöneticilerin takım olması lazım. Galatasaray'ı kim yönetiyor belli mi?

''TUDOR NEREDEYİM BEN DİYORDUR''

Tudor şimdi ben nereye düştüm diyordur. Şimdi konuşturulmayan yöneticiler susacak mı sanıyorsunuz? Onlar da başlayacak konuşmaya.

''MEHMET EKİCİ'DEN BİR ŞEY OLMAZ''

Mehmet Ekici'yi çok izledim. Et mi tavuk mu ne olduğunu anlayamadım. Hangi takıma giderse de gitsin başarılı olamayacak. Transfer işlerinde aileni karıştırmayacaksın. Söz veriyorsan yapacaksın. Söz vermek başka işlere benzemez.


''GALATASARAY PARAMPARÇA''

Galatasaray'ı seyrediyorum da paramparça. Saz ayrı çalıyor, darbuka ayrı çalıyor. Rezalet abi ya. Al Fenerbahçe'yi o da aynı. İki takımın da bu hale gelmesi tesadüf mü?

''INFANTINO İSTANBUL'A GELDİ''

Infantino, İstanbul'a gelmiş. 6 gün kalmış ayrılmış. Niye geldiğini şu anda söyleyemem. Bu adam niye gelmiş olabilir? Bir takımla görüşmek için mi? Federasyon Başkanı ile konuşmak için mi?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap