SON DAKİKA



Haber > Spor > Ersun Yanal ille de onu istiyor

Ersun Yanal ille de onu istiyor

10 Şubat 2015 Salı - 13:49




Bordo mavililer şimdiden gelecek sezonıun kadrosunu oluşturmak için düğmeye bastı. Yanal'ın Vaart'ın mutlaka alınmasını istediği iddia edildi.





Bordo-Mavililer şimdiden gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için düğmeye bastı. Yanal’ın Vaart’ın mutlaka alınmasını istediği iddia edildi. Trabzonspor’da Van der Vaart aşkı bitmiyor. Sezon başı ve devre arası transfer döneminde gündeme gelmesine rağmen transferi gerçekleşmeyen Vaart için Bordo-Mavililer’in yeniden harekete geçtiği kaydedildi. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın şampiyonluğa oynayacak kadro için yaptığı çalışmalarda Vaart isminde ısrarcı olduğu öğrenildi. Hamburg ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 31 yaşındaki Hollandalı futbolcuyla bir görüşme yapan Bordo-Mavililer’in “Bir yere söz verme. Gelecek sezon seni alacağız” dediği ileri sürüldü. Vaart’ın Galatasaray’da oynayan vatandaşı Sneijder ile görüşerek Trabzonspor hakkında bilgi almaya başladığı kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap