SON DAKİKA



Haber > Spor > Ersun Yanal’ın hediyesi

Ersun Yanal’ın hediyesi

27 Aralık 2016 Salı - 09:25








Trabzonspor’un Fenerbahçe karşısında aldığı farklı yenilgi bana göre sistem hatasının ürünü. Derbi maçı öncesi, “Trabzonspor’un Fenerbahçe karşısına forvetsiz çıkması, orta alanda fazla adam bulundurarak kontra ataklarla gol araması gerektiği” tespitinde bulunmuştum.

Teknik Direktör Ersun Yanal bunun aksine bir sistemle güçlü rakibinin karşısına takımını çıkardı. Eğer siz Fenerbahçe’ye takım olarak çok boş alan bırakırsanız cezayı yersiniz. Belki Yusuf Erdoğan kırmızı kart görünceye kadar işi iyi idare eden bir kimlikte Trabzonspor sahada olsa da dakikalar ilerledikçe Fenerbahçe oyunda ağırlığını hissettirmeye başlamıştı.

Ersun Yanal’ın burada takıma hakim olamayışı konuk ekibin galibiyetine davetiye çıkardı. Ersun hoca şunu bir türlü göremiyor. N’doye ile bu takım sahada 10 kişi oynuyor. Senegalli futbolcu ne kafa topu kazanabiliyor ne de ikili mücadelede ayakta ka labiliyor. Bir hoca bu eksikliği göremiyorsa burada durmasının bir nedeni yok. Hele de Yusuf Yazıcı gibi gelecek vadeden bir oyuncuyu yanında oturtarak maça başlaması çok büyük handikaptı. Böylesine yetenekli bir futbolcuyu kullanamıyorsan zaten bu senin en büyük eksikliğindir.  

Ersun hocanın ilk yarıda gösterdiği performansla hala o koltukta oturmasına da bir anlam veremiyorum. Tamam, sezon başında kendisine verdiğimiz krediyi bitirdi ve artık bavulunu toplama zamanı geldi. Trabzonspor hiç olmayacağı kadar kötü bir noktada ve gelecek adına hiç de umut vermiyor. Sabır kelimesi de artık taraftarlarca inandırıcı bulunmuyor. Taraftarlarla birbirinizi daha fazla kırmadan gelin şapkanızı önünüze koyun ve Trabzonspor’un önünü açın.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap