SON DAKİKA



Haber > Spor > Eskisi gibi olmayacak

Eskisi gibi olmayacak

18 Mart 2015 Çarşamba - 16:01




Trabzonspor'da, Avrupa hedefi doğrultusundaki en önemli maçlardan biri olan Gaziantepspor karşılaşmasında ortaya konulan etkisiz futbolun nedenleri ta





Mersin İdman Yurdu karşılaşmasında 5-1kazanan kadroyu bozmadan Gaziantepspor maçına çıkan Teknik Direktör Ersun Yanal, oyuncuların isteksizliği karşısında adeta şaşkına döndü. Kazanma arzusundan böylesine uzak bir futbol beklemediğini dile getiren tecrübeli teknik adam, maç sonu yaptığı açıklamalarla oyuncularına bir anlamda gözdağı verdi. Karşılaşma sonrası “Gaziantepspor maçında kazanma arzusundaki eksikliği oturup oyuncularımızla tartışmamız gerekiyor. Oturup konuşacağız, olmuyorsa elimizdeki kadroda olabilecek oyuncuları değerlendirip önümüze bakacağız” diyen Yanal, istikrarı sağlama adına “İstikrarlı oynayacak futbolcularla devam edeceğiz” ifadesini kullanarak artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını vurguladı. Yanal, kadroda yeniden rotasyona giderek formanın hakkını veremeyenleri sezon bitmeden gözden çıkartacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap