SON DAKİKA



Haber > Spor > Eto'o'ya sert sözler! Messi gelse bile…

Eto'o'ya sert sözler! Messi gelse bile…

20 Eylül 2016 Salı - 14:27




Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Eto'o'yu eleştirerek "Hiçbir oyuncu, Antalyaspor’un üstünde değildir. Lionel Messi bile gelse değildir." dedi.





Türkiye'ye geldiği günden beri konuşulan Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o artık eleştirilerin odak noktasında. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Eto'o için sert sözler söyleyerek "Messi bile bu kulübün üstünde değildir" dedi.

MESSİ GELSE BİLE DEĞİLDİR

Şafak: “Performans düşüklüğü var. Oyuncu hakkın da kulüp hakkında da var. Bizim her zaman aksiyon alma da elimizde. Biz yönetimiz istediğimizi aksiyonu da alabiliriz. Biz bu takımın performansına, iç dengesine bakacağız, bu hafta içi tüm antrenmanlara gideceğim. O dengede eğer sağlıksız gördüğüm bir şey varsa biz buna hamlede bulunacağız.

Hiçbir oyuncu, Antalyaspor'un menfaatlerinin üstünde değildir. Lionel Messi bile gelse değildir. Niye, bu Antalyaspor kulübü ile ilgili bir şeyde değil. İsterse üçüncü ligdeki bir kulüp olsun. Bir oyuncu kulübün üstüne değer olarak çıkıyorsa ya da kendini daha üst seviyede görüyorsa, kesinlikle bu sağlıksız bir yapıdır. Bu yapıdan kesinlikle başarı gelmez. Biz bunu sağlayacağız. Her türlü aksiyonu almaya hazırız. Doğru yapı neyse onu göreceğiz. Ama bizim istediğimizi bir yapı var, herkes kendi haddini bilecek, pozisyonunu bilecek, konumunu bilecek. Bundan sonrada böyledir.” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap