SON DAKİKA



Haber > Spor > EURO 2024'te kendimizi evimizde hissedeceğiz

EURO 2024'te kendimizi evimizde hissedeceğiz

16 Mayıs 2024 Perşembe - 14:35




A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, World Soccer dergisine konuştu.





World Soccer Dergisi EURO 2024 öncesi A Milli Futbol takımına geniş yer ayırdı. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, World Soccer dergisine konuştu. İtalyan çalıştırıcı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nın Almanya'da düzenlenmesinin Türkiye için avantaj olduğunu belirtti. "Son maçlarda alınan istenmeyen sonuçlara rağmen Türkiye'nin, turnuvadan umutlu olmak için yeterli nedenleri var" ifadeleri kullanılan dergide, A Milli Takım teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın görüşlerine de yer verildi. Montella, göreve Hırvatistan galibiyetiyle başlamasının getirdiği ivmeden iyi yararlandıklarını belirterek, "ilk amacımız turnuvaya katılmaktı ve bunu gerçekleştirmenin mutlululuğunu yaşıyoruz" dedi.

Şampiyonanın Almanya'da düzenlenmesinin Türk taraftarlar için özel olacağını vurgulayan İtalyan çalıştırıcı, turnuvada kendilerini Türkiye'de gibi hissedeceklerinden emin olduğunu kaydetti. Hakan Çalhanoğlu'na yöneltilen olumsuz eleştirilere çok şaşırdığını dile getiren Montella "Hakan şu an mevkisinde sadece İtalya'nın değil belki dünyanın en iyisi ve müthiş bir oyun okuma zekasına sahip" ifadelerini kullandı.

Şampiyonanın favorileri konusunda ev sahibi Almanya'nın yanı sıra İngiltere ,Belçika ve İspanya'nın şansının yüksek olduğunu belirten Montella, Fransa'nın ise bu takımlar arasında bir adım daha önde olduğunu dile getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap