SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe, Adana Demirspor deplasmanında

Fenerbahçe, Adana Demirspor deplasmanında

15 Ağustos 2021 Pazar - 17:16




Fenerbahçe, Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun ilk maçında Adana Demirspor'a konuk olacak.





Fenerbahçe, sezonu 26 yıl sonra Süper Lige dönen Adana Demirspor deplasmanında açıyor. 

Yeni Adana Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayımlanacak. Adana Demirspor - Fenerbahçe maçında Video Yardımcı Hakemi olarak Alper Ulusoy görev alacak.

Karşılaşmayı, tribün kapasitesinin yüzde 50'si kadar taraftar stattan izleyebilecek.

Uzun süredir şampiyonluk hasreti bulunan sarı-lacivertliler, Adana Demirspor deplasmanında kazanarak iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Muhtemel ilk 11

Vitor Pereira’nın takımını Altay, Tisserand-Szalai-Novak, Osayi-Zajc-Gustavo-Ferdi, Mesut Özil-İrfan Can ve Serdar 11'i ile sahaya sürmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de önemli eksikler


Fenerbahçe, Adana Demirspor deplasmanında 3 önemli oyuncusundan faydalanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde hazırlık döneminde en çok göze çarpan 2 hücum oyuncusu maç öncesi yaşadıkları sakatlıklar sebebiyle takımını yalnız bırakacak.

Fenerbahçe'de omuz sakatlığı bulunan Dimitris Pelkas ile adele ağrısı yaşayan Enner Valencia, Adana Demirspor karşısında forma giyemeyecek. Son antrenman sonrası sağ ayağında kısmi yırtık tespit edilen Mert Hakan Yandaş da görev yapamayacak.

Yeni transferler Burak Kapacak, Çağtay Kurukalıp, Min-Jae Kim ve Steven Caulker’ın ise henüz lisansları çıkmadı.

Kamp Kadrosu

Kulüpten yapılan açıklamaya göre kamp kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

Altay Bayındır, Berke Özer, Osman Ertuğrul Çetin, Serdar Aziz, Attila Szalai, Marcel Tisserand, Filip Novak, Nazım Sangare, Bright Osayi-Samuel, Ferdi Kadıoğlu, Luiz Gustavo, Jose Sosa, Ozan Tufan, Mesut Özil, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Muhammed Gümüşkaya, Arda Güler, Samatta, Serdar Dursun.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap