SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe erken seçime mi gidiyor?

Fenerbahçe erken seçime mi gidiyor?

30 Ocak 2022 Pazar - 12:12




Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un 4. senesinde de beklentilere cevap verememiş olması camiada ve taraftarda olan kredisini eritti. Yazın erken seçim gündemde.





2018 yılında olaylı bir seçimin ardından 20 yıldır başkanlık görevini sürderen Aziz Yıldırım'ı ezici bir oy farkıyla geçip Fenerbahçe başkanı seçilen Ali Koç , görevdeki 4. sezonunda da beklentilerin çok uzağında kaldı.

Görevde geçirmiş olduğu 4 sezon boyunca pek çok teknik adamla çalışan Ali Koç , rekor sayıda futbolcuyu da takıma transfer etmesine rağmen yine de hayalini kurduğu bir Fenerbahçe oluşturamadı.

2021 yılında 3 yıllık görev süresi dolan ve tek aday olarak girdiği ikinci seçiminde de tekrar başkan seçilen Ali Koç'un , 2 yıl daha görev süresi bulunmasına rağmen bu yaz erken seçim kararı alabileceği konuşuluyor.

Sezon sonunda futbol takımının şampiyonluğu ve takımın başına getireceği tatışılmaz bir teknik adam kozuyla seçime gitmeyi planlayan Ali Koç , takımın şampiyonluk yarışının çok uzağında kalması ve istediği kalitede bir ismi takımın başına geçmeye ikna edememesi sebebiyle bu kararını uygulamak konusunda tereddüt yaşıyor.

SADETTİN SARAN ADAYLIĞINI DUYURMUŞTU


Bir önceki seçimde rakipsiz şekilde yeniden seçilen Ali Koç'un karşısında bu kez güçlü adaylar olması bekleniyor. 

Daha önce de Fenerbahçe'de yöneticilik yapan ve Aziz Yıldırım ile sorunlar yaşayan iş adamı Sadettin Saran bir sonraki seçimde aday olacağını açıklamıştı. Arkasında güçlü bir destek bulunan Saran'ın seçime gidilmesi durumunda Ali Koç'un en ciddi rakibi olacağı tahmin edliyor.

Ayrıca Mehmet Ali Aydınlar'ın da seçim olması halinde adaylığını koyacağı düşünülüyor.

Eski başkan Aziz Yıldırım'ın yeniden aday olmayı düşünmediği ; fakat desteklediği bir ismi ön plana çıkaracağı ve Ali Koç karşısında sert bir muhalefet kampanyası yürüteceği de biliniyor.

Bu şartlar altında Ali Koç'un camiayı yeniden seçime götürüp götürmeyeceği önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacak.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap