SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe resmen hükmen mağlubiyetin kıyısından dönmüş!

Fenerbahçe resmen hükmen mağlubiyetin kıyısından dönmüş!

22 Kasım 2021 Pazartesi - 17:11




Süper Lig'in 13.hafta mücadelesinde Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisinde hükmen mağlubiyetin eşiğinden döndüğü ortaya çıktı.





Süper Lig'in 13.hafta mücadelesinde deplasmanda Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden  Fenerbahçe'nin hükmen mağlubiyetin kıyısından döndüğü ortaya çıktı.

71. DAKİKADA 2 DEĞİŞİKLİK YAPTI

Akşam'ın haberine göre; 71. dakikada 2 oyuncu değişikliği hakkını kullanan Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, 90.dakikada Max Meyer, Diego Rossi, Serdar Aziz ve Serdar Dursun'u kenarına getirdi ve oyuna sokmak için maçın durmasını bekledi.

MAÇ DURMAYINCA HÜKMEN MALUBİYETTEN KURTULDU

Derbinin uzun bir süre durmaması üzerine Fenerbahçe, hükmen mağlubiyetten kurtarırken durum epey sonra fark edildi. Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira, Max Meyer'i yedek kulübesinde geri gönderdi. Böylece hükmen mağlubiyetin eşiğinden dönülmüş oldu.


Bu hamlenin ardından Diego Rossi, Serdar Aziz ve Serdar Dursun; Mesut Özil, Mert Hakan Yandaş ve Mergim Berisha'nın yerine oyuna dahil oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap