SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'de ayrılık! Caulker'ın yeni takımı resmen...

Fenerbahçe'de ayrılık! Caulker'ın yeni takımı resmen...

08 Eylül 2021 Çarşamba - 17:28




Fenerbahçe'nin transfer sezonunun başında imza attırdığı ve daha sonra kadro dışı bırakılan Steven Caulker, Gaziantep FK ile anlaştı. Transferi Gaziantep FK başkanı açıkladı.





Fenerbahçe'nin transfer sezonunun başında kadrosuna kattığı ancak daha sonra gözden çıkardığı İngiliz stoper Steven Caulker Gaziantep FK'ya transfer oldu. Caulker ile Kayserispor da görüşüyordu ancak başkan Berna Gözbaşı, oyuncunun talepleri sebebiyle transferden vazgeçtiklerini söyledi.

Ajansspor'a konuşan Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal; "Steven Caulker ile anlaştık. Caulker'ı kiralık olarak kadromuza kattık. Fenerbahçe'ye kiralama bedeli ödemeyeceğiz." sözleriyle transferi açıkladı.

Erol Bulut devreye girdi

Kayserispor ile de görüşen İngiliz stoper tercihini Erol Bulut'un çalıştırdığı Gaziantep FK'dan yana kullandı. Bulut Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde Caulker transferini istemesine rağmen gerçekleşmemişti. Bulut, Alanyaspor'un başındayken de Caulker ile çalışmıştı.

Fenerbahçe 29 yaşındaki stoperi Vitor Pereira öncesi kadrosuna katmış ancak Portekizli teknik adam geldikten sonra Caulker'ı kadro dışı bırakmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap