SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu fırtınası!

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu fırtınası!

14 Kasım 2021 Pazar - 17:28




Fenerbahçe'ye Cocu döneminde katılan Ferdi Kadıoğlu, yedek kulübesine hapsolmuştu.





Büyük umutlarla transfer edildiği Fenerbahçe ’de Phillip Cocu, Ersun Yanal ve Emre Belözoğlu’nun gözüne giremeyip yedek kulübesinin gediklisi haline gelen Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile adeta yeniden doğdu.

Hürriyet'in haberine göre; Takımdaki ilk üç sezonunda zaman zaman forma şansı bulsa da beklenen patlamayı bir türlü yapamayan 22 yaşındaki futbolcu, bu sezon sarı lacivertlilerin en başarılı isimlerinden biri.

BU SEZON 17 MAÇTA FORMA GİYDİ

Geçen sezon sadece Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Karacabey Belediyespor maçında 90 dakika sahada kalan, oynayabildiği diğer 25 karşılaşmada genelde sonradan oyuna giren Ferdi, tüm sezonu 1 gol, 2 asistle kapatmıştı.

Bu sezon Pereira’nın değişimli olarak orta sahanın sağ ve sol kanatlarında görev verdiği Ferdi, takımda en fazla süre alan 3 futbolcudan biri oldu. Toplam 17 maçta şans bulan genç futbolcu, bunların 7’sinde 90 dakika süre aldı.


PİYASA DEĞERİ UÇUŞA GEÇTİ

Süper Lig’de 11, UEFA Avrupa Ligi’nde 7 karşılaşmada oynayan genç oyuncu, 2 gol, 2 asist üretmekle kalmayıp, hem defansta hem ofansta başarılı futboluyla herkesin beğenisini kazandı.

2018 Temmuz’unda NEC Nijmegen’den 1.4 milyon Euro’ya alınan Ferdi’nin piyasa değeri, Fenerbahçe’de fazla oynayamadığı için 900 bin Euro’ya kadar düşerken, bu sezonun daha 12. haftasında 6.5 milyon Euro’ya yükseldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap