SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'de Joachim Löw gelişmesi! Gece yarısı duyurdular

Fenerbahçe'de Joachim Löw gelişmesi! Gece yarısı duyurdular

25 Aralık 2021 Cumartesi - 11:55




Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki kötü gidişat sonrası Fenerbahçe'de fatura teknik direktör Vitor Pereira'ya kesildi. Sarı-lacivertlilerde yeni çalıştırıcının kim olacağı merak konusuyken İtalya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.





Fenerbahçe'nin Joachim Löw konusundaki gelişmesini duyurdular...

F.BAHÇE'DE LOW GELİŞMESİ

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu 3'üncü sırada tamamlayan, Süper Lig'de de Trabzonspor'un oldukça gerisinde kalan Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın sözleşmesi feshedildi. Sarı-lacivertlilerde yeni teknik adamın kim olacağı merak konusuyken İtalya'dan bir son dakika iddiası ortaya atıldı. İşte Fenerbahçe - Joachim Löw arasındaki o flaş gelişme...

VITOR PEREIRA'NIN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Sarı-lacivertlilerde sezon sonunda 'yarım kalan hikaye' parolasıyla yola çıkılan Vitor Pereira'nın ikinci döneminde de bir türlü istenilen sonuçlar alınamadı. İstikrarsız performans sonrası, Portekizli teknik direktörün sözleşmesi Fenerbahçe Kulübü tarafından feshedildi.

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör arayışları devam ederken, geçici olarak teknik direktörlük görevine Zeki Murat Göle getirildi. Tecrübeli antrenör, sarı-lacivertli takımın Karagümrük ile oynadığı mücadelede kulübede görev aldı.

TISSERAND MÜJDESİ

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 19’uncu haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı-lacivertli ekipte Marcel Tisserand takımla çalışmalara başladı.

BILIC'IN FESİH BEDELİ AĞIR GELDİ

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör adayları arasında yer alan Slaven Bilic'ten olumsuz yanıt alındı. Hırvat teknik direktör, Fenerbahçe'nin sözleşme teklifini Beijing Guoan ile devam eden mukavelesi nedeniyle kabul edemedi. Fenerbahçe de Bilic'in anlaşmasında yer alan fesih bedelini ödemeye sıcak bakmadı.

LOW KONUSUNDA SICAK GELİŞME

Fenerbahçe'de tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken İtalyan basınından flaş bir son dakika iddiası ortaya atıldı. Sarı-lacivertliler ile Alman teknik adam arasındaki sıcak gelişmeyi İtalyan basını duyurdu.

FENERBAHÇE SÖZLEŞME TEKLİF ETTİ

İtalyan gazeteci Nico Schira'nın haberine göre; Fenerbahçe Kulübü, Alman teknik adam Joachim Löw'e sözleşme teklif etti. Sarı-lacivertlilerin, tecrübeli çalıştırıcıya 2024 yılına kadar anlaşma konusunda mukavele sunduğu belirtildi.

LOW'ÜN CEVABI BEKLENİYOR

Haberin detaylarında Joachim Löw'ün bu teklife henüz yanıt vermediği vurgulandı. Tecrübeli çalıştırıcının yanıtına göre Fenerbahçe'nin hareket edeceği ifade edildi.

ALMAN MİLLİ TAKIMI'NDAN AYRILDI

Almanya Milli Takımı'ndaki uzun süreli görevinin ardından 31 Mart 2021'de Panzerler'e veda eden Joachim Löw henüz herhangi bir takımla anlaşma sağlamadı. 61 yaşındaki teknik adam daha önce Türkiye'de görev aldı.

FENERBAHÇE VE ADANASPOR'U ÇALIŞTIRDI

Stuttgart'ta teknik adamlık kariyerine başlayan Joachim Löw, daha sonra Fenerbahçe, Karlsruhe, Adanaspor, FC Tirol ve Austria Wien'de görev yaptı. Alman teknik adam 18 yıldır kulüp takımı çalıştırmadı.

38 MAÇTA GÖREV ALDI

Fenerbahçe'yi 1998-1999 sezonunda yöneten Joachim Löw, sarı-lacivertli takımın başında 38 maçta süre aldı. 61 yaşındaki teknik adam bu süreçte 24 galibiyet, 6 beraberlik ve 8 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Kaynak: Milliyet/Skorer

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap