SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'den Doğukan Sinik hamlesi!

Fenerbahçe'den Doğukan Sinik hamlesi!

09 Haziran 2022 Perşembe - 16:01




Yeni sezona Jorge Jesus ile başlayacak olan sarı-lacivertlilerde gündem transfere çevrildi. Fenerbahçe'de buna göre listenin ilk sırasında Süper Lig'in yıldız ismi var.





Fenerbahçe'nin Doğukan Sinik aşkı alevlendi. A Milli Takımımızın Uluslar Ligi'nde Litvanya ile oynadığı maçta iki gol birden atarak yıldızlaşan Doğukan'ı bir süredir takip ediyor.
Son dakika... Fenerbahçe'den Doğukan Sinik hamlesi!
Takvim Gazetesi'nin haberine göre oyuncunun kulübü Antalyaspor ile menajerler aracılığıyla iletişime geçen Fenerbahçe yönetimi, bu kez genç oyuncu için resmen düğmeye basıyor.
Son dakika... Fenerbahçe'den Doğukan Sinik hamlesi!
Fenerbahçe yönetimi, yeni sezonda kadrosundaki yerli rotasyonunu daha da güçlü hale getirmek istiyor. Bu doğrultuda kaliteli Türk oyuncu transferine yönelen sarı-lacivertliler listesine yeni bir ismi ekledi.Son dakika... Fenerbahçe'den Doğukan Sinik hamlesi!



Doğukan Sinik için Antalyaspor yönetimi ile resmen masaya oturmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli yönetim, Antalyaspor'un daha önce kapıyı 4 milyon Euro'dan açtığı Doğukan'ın transferini ise para+takas formülü ile mutlu sonla bitirmek istediği öğrenildi.
23 yaşındaki Doğukan için 2.5 milyon Euro'ya kadar çıkmaya hazır olan Fenerbahçe'nin Akdeniz ekibine takasta oyuncu önererek genç oyuncuyu renklerine bağlamak istediği belirtiliyor. Avrupa'dan da bazı kulüplerin takibinde olan Doğukan'ın güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro olarak gösteriliyor.
Son dakika... Fenerbahçe'den Doğukan Sinik hamlesi!
Özellikle Antalyaspor'da Nuri Şahin'in gelişi ile yıldızı parlayan genç oyuncunun kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği de öne sürülüyor. Antalyaspor altyapısından yetişen Doğukan, 2017 yılında Akdeniz ekibinde A Takıma yükselmişti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap