SON DAKİKA



Haber > Spor > Forvete bomba isim geliyor!

Forvete bomba isim geliyor!

04 Haziran 2015 Perşembe - 10:51




Bordo-Mavili takımda 1 numaralı santrfor adayının Cardozo’nun vatandaşı Barrios olduğu ileri sürüldü. Karadeniz ekibi iki sezon önce elinden kaçırdığı





Gelecek sezon Cardozo’nun yanına usta bir gol ayağı arayan Trabzonspor’un peşinde olduğu forvet ortaya çıktı. Karadeniz ekibinin sessiz ve derinden yaptığı çalışmalar yavaş yavaş gün yüzüne çıkarken forvet için tüm oklar Paraguaylı Lucas Barrios’u gösteriyor. Hedefteki adamın Barrios olduğu  belirtilirken bu transfer için yönetim ince eleyip sık dokuyor.

2013-2014 sezonu başında da Trabzonspor’un gündemine gelen oyuncu Spartak Moskova’ya transfer olmuştu. Rusya’da beklentileri veremeyen ve geçen sezon Fransa’nın Montpellier takımında kiralık olarak forma giyen Barrios, yeniden Moskova’ya dönecek. Rus kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki oyuncuyu Trabzonspor bedel ödemeden almak için çabalıyor. Paraguay milli takımında Cardozo ile birçok kez forma giyen Barrios’un transferinin gerçekleşmesi halinde ikilinin çok iyi anlaşacağı ve artık gol sıkıntısı çekilmeyeceği belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap