SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına, Antep'e bileniyor

Fırtına, Antep'e bileniyor

12 Mart 2015 Perşembe - 13:53




Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya kadro dışı bırakılan Constant ile hasta olan Cardozo ve sakatlıkları bulunan Yatabare ile Yusuf Erdoğan katı





Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya kadro dışı bırakılan Constant ile hasta olan Cardozo ve sakatlıkları bulunan Yatabare ile Yusuf Erdoğan katılmadı. Onur ve Belkalem ise takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Bordo-mavililer antrenmanda kondisyon çalışmasının ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Oldukça hırslı geçen antrenmana U21 takımından 6 futbolcu da katıldı.

YANAL UYARDI
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 16 Mart Pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Gaziantepspor maçı öncesi oyuncularını uyardı. Yanal, ligin ikinci yarısında yakaladıkları çıkışın meyvelerini alma adına Gaziantepspor ile önemli bir müsabaka oynayacaklarını vurguladı. Artık tek kulvarda mücadele ettiklerini belirten deneyimli teknik adam, "Kolay bir yerde değiliz, beklentilerin yüksek olduğu bir yerdeyiz. Bulunduğumuz konumu koruyarak maç kazanmaya devam etmeliyiz. Performansımızı daha yukarıya çekmek için çok çalışarak yeni arayışlar içinde olacağız. Herkesten daha özverili olmasını bekliyorum. Sahada birbirine yardımcı olan, pas yüzdesi iyi ve mücadele gücü yüksek bir takım olmalıyız" dediği öğrenildi.

ERSUN YANAL, SAKATLIKLARIN ÖNÜNE GEÇMEYE ÇALIŞIYOR
Takımın başına geldiği günden beri sakatlıklarla uğraşan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, yaşanan sakatlıkların önüne geçme adına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne yeni cihazlar kazandırdı ve futbolcuların kullandığı alanları yeniden dizayn ettirdi. İkinci devrede takımın performansının yükselmesinde önemli bir rol oynayan, dünya standartlarında son teknoloji ürünlerinin arasında yer alan spor aletlerinin salona alınmasını sağlayan tecrübeli teknik adam, bunlara yenilerini de ekledi. Yeni aletler sayesinde futbolcuların kaliteli antrenmanlar yapmasını sağlayan Yanal, eş zamanlı takip edilen sistem sayesinde ortaya çıkacak olan verilere göre hareket ederek futbolculara antrenman programı uyguluyor. Bu cihazlar sayesinde oyuncuların sakatlık süreleri de daha aza indiriliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap