SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına panzer avında

Fırtına panzer avında

04 Nisan 2017 Salı - 14:10




Ersun Yanal çok yönlü oyuncu istedi, yönetim Philipp Lahm’a yöneldi.





  1. yılda şampiyonluk hedefiyle yola çıkacak olan Bordo-Mavili yönetim Bayern Münih’in dünyaca ünlü oyuncusu Philipp Lahm ile temasa geçti. Sağ-sol bek ve sol-sağ kanat bölgelerinde oynayan futbolcuyu yönetim Trabzon’a getirmek için gemileri yaktı.

YANAL’IN İSTEĞİ

Trabzonspor yönetimi transferde bomba bir hamlede bulundu. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak kadronun temelini atmak isteyen Bordo-Mavili yönetim Akyazı’ya yıldız bir oyuncu getirmekte kararlı. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın “Çok yönlü, tecrübeli bir oyuncu istiyorum” yönünde yönetime rapor vermesinin ardından Karadeniz ekibi rotasını Almanya’ya çevirdi. Bordo-Mavili ekibin kurmayları Yanal’ın aradığı oyuncu profilini Bundeslica devi Bayern Münih’te buldu.

SEFERBER OLDULAR

Gerek Alman milli takımında gerekse Bayern Münih forması altında sayısız kupa kaldıran Philipp Lahm’ı gündemine alan Trabzonspor yönetimi bu oyuncuyla temasa geçti. Dünya deviyle sözleşmesi 2018 yılında sona erecek olan oyuncunun Trabzon’a getirilmesi için seferberlik ilan edildiği bilgisine ulaşıldı. Alman futbolcunun transferiyle bizzat Başkan Muharrem Usta’nın da ilgilendiği gelen haberler arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap