SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına'dan Fener'e gözdağı

Fırtına'dan Fener'e gözdağı

30 Ocak 2015 Cuma - 19:01




Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde Trabzonspor, sahasında Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'u mağlup etti ve önümüzdeki hafta karşılaş





TRABZONSPOR: 2 - K. ERCİYESSPOR: 1

Goller: Dk. 22' Mehmet Ekici, 45' Cardozo (Trabzonspor), 56' Anıl (Kayseri Erciyesspor)

STAT: Avni Aker

HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Süleyman Özay

TRABZONSPOR: Hakan, Salih Dursun, Bosingwa, Aykut Demir, Musa Nizam, Fatih Atik, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Sefa, Erkan Zengin, Cardozo
YEDEKLER: İbrahim Demir, Deniz Yılmaz, Soner, Oğuzhan, Ferhat, İshak
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

KAYSERİ ERCİYESSPOR: Gökhan, Cenk, Caner, Anıl Karaer, Emre, Mehmet Akgün, Drenthe, Yasin, Edinho, Barış, Necati
YEDEKLER: Zülküf, Mahmut Özen, Zoua, Vleminck, Murat, Uğur, Serdar Gürler
TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Özdilek

***

- Ve karşılaşmada son düdük. Trabzonspor: 2 - Kayseri Erciyesspor: 1

- 90' Trabzonspor'da ise Ferhat Yazgan sarı kart gördü.

- 90' Erciyesspor'da Edinho kırmızı kart gördü.

 

- 88' Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Sefa'nın Anıl'dan sıyrılıp ceza alanına girmek isterken top kornere çıktı.

- 84' Trabzonspor'da Cardozo, rakip adına tehlikeli olabilecek bir kontra atağı kesti ve sarı kart gördü.

- 82' Erciyesspor'da Yasin Pehlivan'ın yerine Björn Vleminckx oyunda. Trabzonspor'da ise Fatih Atik'in yerine Ferhat Yazgan oyunda.

- 75' Erciyesspor'da Mehmet Akgün'ün yerine Murat Yıldırım oyunda.

- 72' Trabzonspor'da Özer, rakip yarı alanın ilk metrelerinde Yasin'in sert müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Yasin sarı kart gördü.

- 70' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede rakibine sert bir müdahalede bulunan Fatih Atik sarı kart gördü.

- 68' Trabzonspor'da ise Mehmet Ekici'nin yerine Soner Aydoğdu oyunda.

- 67' Erciyesspor'da oyuncu değişikliği. Necati Ateş'in yerine Serdar Gürler oyunda.

- 64' Trabzonspor 3. gole çok yaklaştı. Bosingwa'nın sağ kanattan ceza alanına ortasında Cardozo'nun etkili kafa vuruşu kaleci Hakan'da kaldı.

16

- 61' Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 61. dakika büyük bir coşkuyla kutlanmaya başladı.

- 57' Gol pozisyonunda Anıl'ın kendisine faul yaptığı yönünde itirazlarda bulunan Musa Nizam sarı kart gördü.

- 56' Gol. Anıl Karaer.

- 56' Gelişen Erciyesspor atağında Necati'nin ceza alanın dışından şut denemesinde top savunmadan döndü. Atağın devamında Erciyesspor korner kazandı.

- 52' Sol kanattan gelişen Erciyesspor atağında Barıl, Bosingwa'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Bosingwa sarı kart gördü.

- 48' Bu kez sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Özer, Mehmet'ten sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

- İlk yarıda son düdük çaldı. Trabzonspor: 2 - Kayseri Erciyesspor: 0

- 45' Goool! Cardozo. Trabzonspor, devre biterken golcüsüyle farkı 2'ye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta Bosingwa, rakibini harika geçip ceza alanına etkili bir orta yaptı ve Cardozo yakın mesafeden yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

- 44' Erciyesspor yarı alanında topla buluşan Drenthe, topu rakip yarı alana geçirmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.


15


- 41' Etkili gelişen Erciyesspor atağında Barış, orta alanda rakibinden çok şık sıyrılıp ceza alanı içi sol çaprazına harika bir pas attı ama Necati, Aykut'u geçemedi.

- 39' Erciyesspor sol kanattan atak geliştirmek istedi ama Barış, Bosingwa'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ama oyun devam etti.

- 34' Erciyesspor, rakip yarı alandan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı.

- 31' Trabzonspor ilk oyuncu değişikliğini zorunlu olarak gerçekleştiriyor. Sakatlığı nedeniyle sahayı az önce sedye ile terkeden Salih Dursun'un yerine Mustafa Akbaş oyuna dahil oluyor.

- 29' Kafa topu mücadelesinde yerde kalan Salih Dursun, büyük ihtimalle oyuna devam edemeyecek. Salih Dursun, sedyeyle ambulansa götürülüyor. Salih Dursun'a acil şifalar diliyoruz.

- 25' Trabzonspor kalecisi Hakan Arıkan bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.

13_1

- 22' Goool. Mehmet Ekici'den olağanüstü bir gol. Kullanılan serbest vuruşta Mehmet Ekici, ceza yayının sağ tarafından sağ ayağıyla sol köşeye harika bir vuruş yaptı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

- 19' Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında topla buluşan Mehmet'in ceza alanına ortasında Anıl'a çarpan top taca gitti.

- 15' Mücadelede tempo normal seviyelerde. Sol kanattan gelişen Erciyesspor atağında Barış son çizgi yakınlarına kadar inip ceza alanına ortasını yaptı ama savunmada Aykut topa ayak koydu.

- 12' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Musa, son çizgiye kadar indi ama Drenthe araya girdi ve topu kornere gönderdi.

11

- 7' Erciyesspor, orta alanda baskıyla topu kazandı ve ani bir kontra atak şansı yakaladı. Edinho'nun sol çaprazdan ceza alanına koşu yapan Necati'ye pasında son anda Fatih araya girip topu kalecisi Hakan'a oynarken Hakan da topu uzaklaştırdı.

- 4' Trabzonspor yine sağ kanattan geldi. Bu kez Sefa'nın son çizgi yakınlarından ceza alanına ortasında top doğrudan oyun alanını terk etti.

- 2' İlk atak Trabzonspor'dan geldi. Sağ kanattan Salih'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

- Ve karşılaşma başladı.

***

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap