SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına'nın gözü kara

Fırtına'nın gözü kara

28 Kasım 2015 Cumartesi - 10:31




Bordo-Mavililer, Kadıköy’de 17 maçtır yenemediği Fenerbahçe’yi devirmenin planlarını yapıyor. Tekelioğlu, “Alacağımız galibiyet özgüvenimizi artırır”





Trabzonspor, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürürken Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu, “Dersimize iyi çalışıyoruz. Üç puan bize ilaç olur” dedi. Fenerbahçe’yi en son 1997-1998 sezonunda İstanbul’da yendiklerini hatırlatan Tekelioğlu, “Bu nedenle istek ve arzumuz biraz fazla. Oyuncularımız da Fenerbahçe maçının önemini iyi biliyor” dedi. Futbolcuların kendi kendilerini motive ettiklerini söyleyen Tekelioğlu, “Fenerbahçe maçı olduğu için ekstra bir motivasyona ihtiyaçları yok. Bizim buradaki rolümüz taktik üzerine olacak. Sahadaki dizilişimiz iyi olmalı. Üçüncü bölgede topu tutmaya çalışacağız. Oyuncularım iyi ve istekli çalışıyorlar. İnşallah bu maçı kazanacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap