A+ A-
Yorum
10

15 Milyon Euro’yu veren Mendy’i alır!

Yayın Tarihi: 27.08.2024 - 09:28 | Güncelleme Tarihi: 27.08.2024 - 09:53
Bir çok Avrupa ekibinin radarında olan Mendy için Bordo-Mavili yönetim 15 Milyon Euro’nun altında bir teklife onay vermeyecek.

Trabzonspor’un başarılı orta saha oyuncusu Batista Mendy yol ayrımında. Asıl mevki orta saha olmasına karşın, teknik direktör Abdullah Avcı’nın daha çok stoper bölgesinde görevlendirdiği Mendy, Avrupa’nın önemli takımlarının transfer listesine girdi. 24 yaşında 1.91 boyundaki Fransız orta sahayı İtalyan ekibi Torino ve Napoli, İngiltere Premier Lig’den Chelsea ve Crystal Palace, Fransa’dan ise Nice kulüpleri istiyor.

Bordo-mavili yönetime menajerler araçlığı ile teklifleri ileten bu kulüpler, transferin şartlarını sordular. Gelen bilgilere göre Trabzonspor yönetimi, Mendy için 15 Milyon Euro’nun altında bir rakama evet demeyi düşünmüyor.

Bu sezon toplam 6 resmi maça çıkan Mendy, 489 dakika sahada kaldı. Bu arada Batista Mendy 10 milyon euronun üzerinde transfer olursa, sözleşme gereği transfer bedelinin %10'u kendisine verilecek. 4,4 milyon euro üzerine bir fiyata satılırsa arada ki farkın %20 ise Angers kulübüne verilecek.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün