A+ A-
Yorum
10

Abdullah Avcı'nın önlem alması şart! Trabzonspor aman dikkat!

Yayın Tarihi: 20.08.2024 - 10:18
Yüksek pres ve sürekli hücum... Trabzonspor, Perşembe akşamı St.Gallen deplasmanında böylesine zorlu bir rakip karşısına çıkacak. Abdullah Avcı'nın işi çok zor. Önlem alması şart.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi ön eleme turundaki rakibi St.Gallen'in başında son olarak Augsburg'la Bundesliga'da çalışan Alman teknik adam Enrico Maassen var.

İSVİÇRE'DE SEZONA İYİ BAŞLADI

St.Gallen bu sezon 4'ü ligde 4'ü de Avrupa'da olmak üzere 8 maç oynadı. İsviçre Ligi'nde 9 puanla üst sırlarda yer alıyor. 40  yaşındaki teknik adam belli bir 11'le devam ediyor.

SIKINTI STOPERLERİNDE

11'inde tek fazladan değiştirdiği mevkii olarak stoperle öne çıkmış durumda... Stanic ve Diaby takımın en güvendiği isimlerin başında geliyor. Bu iki defans oyuncusu, pivot santrforu olmayan Trabzonspor karşısında belki de bir avantaj sağlar.

ST.GALLEN'İN OLASI 11'İ

St.Gallen'in bu sezonki ideal 11'i:

Ati-Zigi
Vallci, Stanic, Diaby, Okoroji
Quintilla
Akolo, Toma, Stevanovic, Witzig
Geubbels

MAASSEN'İN KENDİNİ ANLATMA ŞEKLİ

Maassen daha önce Ausgburg'un başına geçtiğinde kendi oyun tarzını şu şekilde anlatmayı seçmişti:

* Şimdiye kadar, takımlarımın her zaman pozisyonlara sıkı sıkıya bağlı olmayan, ancak her zaman yüksek bir pres hattıyla bir futbol tarzı oynamasını sağladım.

* Düşüncelerim daha çok hücumla ilgili ve burada da durum böyle olacak. Bana göre, antrenörlerin sahip olması gereken temel becerilerden biri, mevcut oyuncuları görme ve oyun tarzlarını onlara uyacak şekilde uyarlama yeteneğidir.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün