A+ A-
Yorum
10

Bordo-mavili taraftarlar diyor ki; Organize kötülük… 98 milyon euro’luk kadronla 30 milyonluk köy takımına elenmektir

Yayın Tarihi: 17.08.2024 - 10:17
Abdullah Avcı’nın bazı taraftarları hedef alıp kullandığı ifadelere tepkiler artarak sürüyor.
Kaynak:KARADENİZ ÖZEL HABER

Sosyal medya üzerinden deneyimli teknik adamı hedef alan taraftarlar, “90 milyon Euro değeri olan Trabzonspor’un, 30 milyon euroluk Rapid’e yenilmesi, bize ve camiaya yapılmış en büyük organize kötülüktür” dediler.

İçeriye döneriz.

TEKNİK direktör Abdullah Mucip Avcı’nın, Rapid Wien maçının öncesi ve sonrasında kullandığı, “Bana organize kötülük yapılıyor” çıkışına taraftarlardan tepki gelmeye devam ediyor. Abdullah Avcı’ya ‘Şampiyon hoca’ yakıştırması yaptıklarını ve omuzlarına bu apoleti taktıklarını dile getiren taraftarlar, “Hocamız, asli görevini unutmuş, abuk subuk işlerle uğraşıyor. Önce bu takım neden bu kadar uyumsuz, önün cevabını versin. Oyuncular sanki hiç çalışmamış gibi fiziksel olarak yerlerdeler. Bu sorunlarla uğraşacağına sosyal medyadan yapılan eleştirilere yanıt vermeye çalışıyor. O zaman istifa et. Sosyal medya ile vakit geçir” dediler.

TARAFTAR, Avcıya sitemlerine şöyle devam ettiler: “Eğer ortada bir organize kötülük varsa o da Trabzonspor’a ve taraftarı olan bizlere yapılmıştır. Yönetim her dediğini aldı. 10 transfer yaptırdın. Hala da yeni isimler bekliyorsun. Eğer biraz bize ve Trabzonspor’a saygın sevgin varsa, asıl işine döner, takımı hazır hale getirsin. Rapid’in kadro değeri 30 milyon Euro. Bizim takım değerimiz 98 milyon Euro. Eğer organize kötülük nedir diye merak ediyorsan, biz sana söyleyelim; 98 milyon euroluk Trabzonspor’un 30 milyon euroluk Rapid’e elenmesidir. Bundan daha büyük organize kötülük olamaz…”

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün