A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor'da büyük isyan! Enis Destan rest çekti: Avcı varsa ben yokum

Yayın Tarihi: 17.08.2024 - 10:27 | Güncelleme Tarihi: 17.08.2024 - 17:29
Trabzonspor'da huzursuzluk tüm camiaya sirayet etti. Arka arkaya alınan başarısız sonuçlar sonrası herkes birbirini suçlamaya başladı. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın Rapid Wien'e elenmelerinin faturasını kestiği Enis Destan isyan etti. 22 yaşındaki forvet ise Trabzon'a iner inmez, 'Avcı varsa, ben yokum. Ayrılmak istiyorum. Bana gelen tekliflerin değerlendirin' çağrısı yaptı.
Kaynak:FOTOSPOR

Abdullah Avcı'ya isyan bayrağı açanlar arasında Enis Destan da katıldı... Trabzonspor'a gelmeden önce milli takıma kadar yükselen genç oyuncu Abdullah Avcı ile düşüş devrine girdi.

AVCI'YI KIZDIRAN OYUN OYNADI

Abdullah Avcı elindeki son golcü olarak Enis Destan'ı Rapid Wien deplasmanında sahaya sürdü. Destan’ın agresif oyunu ve bireysel olarak bir şeyler yapma çabası Avcı'yı kızdırdı.

BASIN TOPLANTISINDA ELEŞTİRDİ

Maç sırasında Avcı'nın sinirli talimatlarını gören Destan bir de maç sonunda fatura kendisine kesilince adeta çıldırdı. Çünkü Avcı, Rapid maçı bitiminde direkt genç oyuncuyu hedef alarak şu açıklamaları yaptı:

* Bazı arkadaşlarımız oyunun dışına çıkmak istedi ama bu bizim sistemimizi bozdu.

AVCI'YLA ARASINA MESAFE KOYDU

Viyana dönüşünden itibaren Avcı ile arasına mesafe koyan Enis Destan ise Trabzon'a iner inmez, "Avcı varsa, ben yokum. Ayrılmak istiyorum. Bana gelen tekliflerin değerlendirilmesini talep ediyorum" isteğinde bulundu.

4'ÜNCÜ FORVETİ DE YEDİ

Abdullah Avcı daha önce diğer forvet oyuncuları Maxi Gomez ve Umut Bozok'la geleceğin yıldızı kabul edilen Poyraz Yıldırım'ı da kadro dışı bırakmıştı.