A+ A-
Yorum
10

Eran’in performansı Ertem Şener’e dert oldu!

Yayın Tarihi: 10.09.2024 - 10:32
İzlanda karşısında sahanın en iyi isimlerinden olan Eren’in performansını eleştiren spor yorumcusu Ertem Şener’in TFF Başkanı ibrahim Hacıosmanoğlu’nun torpili ile oynadığını iddia etmesi büyük tepki çekti.
Kaynak:HABER MERKEZİ

A milli Takımımızın İzlanda ile oynadığı UEFA Uluslar Ligi karşılaşmasında ilk onbirde sahaya çıkan ve galibiyette pay sahibi olan Trabzonsporlu oyuncu Eren Elmalı’nın performansı büyük beğeni topladı.

Sakatlığı nedeniyle UEFA Uluslar Ligi'nin ilk maçı olan Galler deplasmanında kadroda yer almayan Eren Elmalı, İzlanda maçına ilk 11'de başladı. Milli sol bek, Kerem Aktürkoğlu'nun attığı ikinci golde asisti yapan isim oldu.

%92,1'lik isabetli pas oranı yakalayarak ay-yıldızlı ekipte en az pas hatası yapan futbolcu olan Eren için Spor yorumcusu Ertem Şener, çarpıcı ifadeler kullandı.

Ertem Şener, 24 yaşındaki futbolcuyu hedef alan sözler kullandı.

Şener, "Milli Takımda Eren Elmalı diye bir futbolcumuz var. Hiç iyi değil. Ben performansını beğenmiyorum. İddia ediyorum İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanı olmasa oynayamaz. Trabzon statüsünde Hacıosmanoğlu'nun torpillisi gibi ben böyle bir şey görmedim. Hakan Çalhanoğlu'na laf edeceğimize biraz bunlara da bakalım. Herkes büyük oyunculara bakıyor ama onlara kim yardım ediyor onu da incelemek lazım." İfadelerini kullandı.

Ertem Şener’in bu ifadeleri taraflı tarafsız bir çok kesimin tepkisini çekerken Bordo-mavili taraftarlar da sosyal medya üzerinden tepkilerini ortaya koydu.