A+ A-
Yorum
10

Fenerbahçe'de yeni teknik adam belli oldu mu?

Yayın Tarihi: 04.09.2025 - 14:52
Yeni teknik direktörünü seçecek olan Fenerbahçe'de dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor.
Kaynak:NTVSPOR

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında konuk olduğu Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup ederek milli araya moralli giren Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor.


31 Ağustos'ta Kerem Aktürkoğlu, Marco Asensio ve Ederson'u kadrosuna katarak önemli bir güç kazanan sarı-lacivertlilerde en büyük soru işareti yeni teknik direktörün hangi isim olacağı...

 

Benfica maçı sonrasında Jose Mourinho ile yolların ayrılmasıyla birlikte sarı-lacivertlilerin gündemine birçok teknik direktör gelmişti.


AYKUT KOCAMAN İDDİASI


Fenerbahçe'de yerli hoca adayları arasındaki sürpriz ise Aykut Kocaman olmuştu.

Bir süredir takım çalıştırmayan Kocaman'ın sarı-lacivertlilerde çalışmaya sıcak baktığı ve yönetimin de tecrübeli teknik adamı gündeminde bulundurduğu ileri sürülmüştü.


HOENESS'TEN YALANLAMA


Sportif direktör Devin Özek'in görüştüğü Alman çalıştırıcılar arasında adı en ciddi şekilde anılan Sebastian Hoeness'ten Fenerbahçe için açıklama geldi.

Sky'a konuşan genç hoca, "Herhangi bir şey duymadım, bana böyle bir ilgi gösterilmedi. Bu kesinlikle söz konusu bile değil. Medya bunu büyük bir haber olarak görüyor ama benim için söz konusu değil." diyerek iddiaları yalandı.

 


"SPALLETTI SICAK BAKIYOR" İDDİASI


Fenerbahçe'nin listesindeki bir diğer adayın ise Napoli'yi 33 yıl sonra Serie A şampiyonu yapan Luciano Spalletti olduğu iddia edilmiş ve tecrübeli çalıştırıcının sarı-lacivertlilere sıcak baktığı kaydedilmişti.

Yönetimin, İtalyan teknik direktör ile yaptığı görüşmeler sonrası imza ihtimalini ciddi şekilde düşündüğü iddia edilmişti.

 


SCHMIDT OLMADI


Roger Schmidt isminin de gündeme geldiği Fenerbahçe'de sportif direktör Devin Özek, Alman teknik adamla bir görüşme gerçekleştirmişti. Schmidt'in, sezon sonuna kadar bir takım çalıştırmak istememesi nedeniyle anlaşma sağlanamamıştı.

 

"GÜÇLÜ ADAY POSTECOGLOU" HABERİ


Yönetimin gündemine giren son ismin ise Tottenham'dan ayrılan Ange Postecoglou olduğu aktarılmıştı.

Fabrizio Romano, Fenerbahçe'nin İngiliz kulübüyle haziran ayında yolların ayıran Ange Postecoglou ile ilgilendiğini öne sürmüştü.

Avustralyalı çalıştırıcı için yakın zamanda Erik ten Hag ile yollarını ayıran Leverkusen'in de yarışta olduğu kaydedilmişti.

60 yaşındaki teknik adam, Tottenham ile geçen sezon UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşamış ve kulübün müzesine 41 yıl sonra Avrupa kupası getirmişti.

Tottenham'ın başında 101 maça çıkan Postecoglou, 47 galibiyet, 14 beraberlik ve 40 yenilgi alarak 1.53'lük puan ortalaması yakalamıştı.

 

İSMAİL KARTAL İLE ANLAŞILDI


Yerli adaylar arasındaki favori isim olarak İsmail Kartal öne çıkmıştı. Sarı-lacivertlilerin yöneticisi Hamdi Akın, Kartal ile görüşme yapmıştı.

Fenerbahçe'nin deneyimli çalıştırıcı ile anlaştığı ancak diğer adaylarla yapılacak olan görüşmeler nedeniyle Kartal'ı beklettiği öğrenilmişti.

Son temaslar sonrası ibrenin tamamen Kartal'a döndüğü bilgisi edinilirken, kararın kısa sürede açıklanması bekleniyor.

 

KRİTİK TOPLANTI BUGÜN


Fenerbahçe'de başkan Ali Koç ve yöneticilerin bugün bir araya gelmesi bekleniyor.

Sarı-lacivertlilerin başkanı Koç'un tüm yöneticileri toplantıya davet ettiği ve gerçekleştirilecek görüşmede teknik direktör için son kararın çıkacağı bilgisine ulaşıldı.

Etiketler