A+ A-
Yorum
10

Okay Yokuşlu: "Benim açımdan özel bir maç"

Yayın Tarihi: 08.09.2024 - 16:18
Kaynak:İHA

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’taki ikinci maçında yarın İzmir’de İzlanda’yı ağırlayacak A Milli Futbol Takımı’nda orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu, Gürsel Aksel Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Okay Yokuşlu’nun açıklamaları şu şekilde:

"İzlanda’nın Takım Oyununa Karşı Kendi Planımızı Oluşturmalıyız"

"İzlanda’nın önceki maçlarına ve elde ettikleri galibiyetlere baktığımızda, başarılı bir takım oyunu sergilediklerini görüyoruz. Bizim bu karşılaşmada yapmamız gereken, bu takım oyununa karşı etkili bir strateji belirlemek ve planımızı buna göre oluşturmak."

"Kendi Şehrimizde 3 Puanı Almak İstiyoruz"

"Evimizde oynadığımız maçlar her zaman bizim için özel anlam taşıyor. Taraftarlarımızı mutlu etmek en büyük hedefimiz. İlk maçta bir beraberlik ve kırmızı kart görmemize rağmen, o maçı geride bıraktık ve şimdi önümüzde bir fırsat var. Bu güzel şehirde ve kendi taraftarlarımızın önünde gerekeni yaparak 3 puanı almak istiyoruz."

"Bu Maç Benim İçin Daha Özel"

"Bireysel olarak bu maç benim için daha anlamlı çünkü burası doğup büyüdüğüm şehir. Kendi şehrinde böyle bir maçı oynamak insana özel bir duygu veriyor ve ev sahibi gibi hissettiriyor. Ancak ülkemizin her köşesinde bize bu duyguları yaşatıyorlar ve takım arkadaşlarımın da bu duyguları hissedeceğinden eminim."

"Ortam Daha Pozitif ve Organizasyonumuz İyi"

"Kaliteli bir jenerasyona sahibiz ve ortamın daha pozitif olduğunu söyleyebilirim. Organizasyonumuz da oldukça iyi. Tabii ki zaman zaman inişler çıkışlar yaşanabiliyor, ama önemli olan oyuncuların kapasitesi ve niyetleri. Takım içindeki arkadaşlık ve bütünlük, dışarıya da olumlu şekilde yansıyor."

"Yoğun Maç Programı Zorluklar Yarattı"

"Maç programının yoğunluğu aşikar. Yılda çok az tatil fırsatımız oluyor. Büyük bir turnuvanın ardından mental olarak zorlanmak kaçınılmaz. Yoğun maç programı oyuncuları zorluyor, ancak karar verici bizler değiliz ve mevcut şartlara uyum sağlamak zorundayız."

Etiketler