A+ A-
Yorum
10

Onuachu Trabzonspor'a gelecek mi?

Yayın Tarihi: 11.09.2024 - 14:55
Trabzonspor Başkanı, transferlere yönelik açıklamalarda bulundu.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor Başkanı gündemden düşmeyen Onuachu için net açıklama geldi.

BU PARALARI VEREMEYİZ

Transferi rafa kalktığı belirten başkan Trabzonspor Başkanı, "Onuachu bizde kiralık oynamış bir oyuncu. Biz de oynamak istediğini kulübüne ilettik. 15 milyon Euro da diretiyorlar. Bonuslarla 8 milyon Euro önerdik. Şu anda bir oyuncuya 15 milyon Euro veremeyiz.

Performansından memnunduk ama kulübü düşünmek durumundayım. 22-23 yaşında olsa, hoca da çok isterse belki o parayı verebiliriz. 30 yaşındaki oyuncuya bu paraları veremeyiz. Fakat transfer olmadı. Oyuncu gelmek istediğini bize iletiyor. Transfer tamamen rafa kalktı. Kulübünün tutumu ortada. Esneme olursa, bakacağız." dedi.

ŞENOL HOCA NE DERSE O

Bordo-Mavililerin transfer listesinde yer alan Orban ile ilgili de konuşan Trabzonspor Başkanı, "Hocamızdan henüz transfer talebi gelmedi. Bazı futbolcuları inceliyor. Zaman da kısıtlı. Orban izleme ekibinin beğendiği bir oyuncu. Türkiye'ye gelir misin diye fikrini aldık. Hocamızdan bir talep olursa, hızlı şekilde girişimlerde bulunuruz. Orban'un kulübüyle de temas oldu. Oyuncu yönünden sorun yaşamayız. Şenol Hoca bize kimi derse, biz onun peşine gideriz." idafelerini kullandı.