A+ A-
Yorum
10

Rey Manaj: ''Bırakın Trabzonspor'a gideyim''

Yayın Tarihi: 20.08.2024 - 10:24 | Güncelleme Tarihi: 20.08.2024 - 15:28
Paul Onuachu ve Wout Weghorst transferlerinde aşama kaydedemeyen Trabzonspor'da gündem Rey Manaj. Sivasspor'un Arnavut golcüsü bordo-mavili formayı giymek istiyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ
Trabzonspor aylardır forvet transferi için uğraşıyor. Süreç Bruno Petkovic transferinde yaşanan süreci andırıyor. Trabzonspor aylarca Petkovic’i beklemiş, transferin son günlerinde hayal kırıklığı yaşamıştı. Daha sonra Avrupa’da transferin kapanmasıyla birlikte Onuachu’yu almıştı.
 
 
BAŞKAN DOĞAN AÇIKLADI
 
Yine aynı süreç mi olacak, belirsiz. Weghorst için ciddi temaslar sürerken kulüp bir adım daha attı. Sivasspor Başkanı ile görüşen Ertuğrul Doğan, Rey Manaj’a talip olduklarını söyledi.
 
SİVASSPOR AÇIKLADI
 
Daha sonra temaslar sıklaştı ve rakam 5 milyon Euro’ya düştü. Sivas ayrıca iki oyuncu daha talep ediyor.  Trabzonspor ise 3 milyona bu işi tamamlamak istiyor. Tüm bu gelişmelerin yaşandığı durumda Sivasspor dikkat çeken bir çıkış yaparak teklif olmadığını açıkladı.
 
 
YAZILI TEKLİF YOK
 
Evet, doğru; yazılı teklif yok, sözlü pazarlıklar sürüyor. Sivas cephesi biraz da taraftarlarının gazını aldı. Manaj ise Trabzonspor’un teklifi karşısında etkilendi ve net bir biçimde Sivasspor’dan ayrılıp Trabzonspor kariyerine başlamak istiyor.
Muhabir/Editör:Erol Taşkın