A+ A-
Yorum
10

Samsunspor galibiyet istiyor

Yayın Tarihi: 16.08.2024 - 17:28
Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, "Beşiktaş karşılaşmasında gösterdiğimiz performansı Gaziantep maçında da gösterip en iyi sonucu almaya, galip gelmeye çalışacağız” dedi.
Kaynak:SPORX

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Gaziantep FK deplasmanına gidecek olan Samsunspor'da maç öncesi Teknik Direktör Thomas Reis basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beşiktaş karşılaşmasına ilişkin “Kesinlikle çok iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyoruz” diyen Thomas Reis aynı performansı göstererek Gaziantep deplasmanından en iyi sonucu almaya gayret edeceklerini dile getirdi.


Thomas Reis, ”Beşiktaş karşılaşmasını oynadık, yeteri kadar da konuştuk. Kesinlikle çok iyi bir performans gösterdiğimizi düşünüyoruz. Ne yazık ki istediğimiz sonucu alamadık ve golü bulamadık. Şimdi deplasmana gidiyoruz, Gaziantep karşısında oynayacağız. Tabii, bu karşılaşma farkı olacak. Onlar ilk maçlarını kazandılar ve 3 puan aldılar. Bunu 10 kişiyle yaptılar sonuçta. Golü de 10 kişiyle buldular. Biz önceki karşılaşmada gösterdiğimiz performansı bu maçta da gösterip en iyi sonucu almaya, galip gelmeye çalışacağız” diye konuştu.