A+ A-
Yorum
10

Savic "Taraftarlarımızı her maçta davet ediyorum"

Yayın Tarihi: 28.08.2024 - 17:30
Trabzonspor'da Stevan Savic St. Gallen maçı öncessi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında 29 Ağustos Perşembe günü 20.00'de St. Gallen'e ile Papara Park'ta karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor'da Stefan Savic karşılaşma öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Stefan Savic'in değerlendirmeleri şu şekilde;

"Umuyorum ki yarın bizim adımıza güzel bir maç olacak. Çünkü hocamızın da dediği gibi, yarınki maç tek bir maç olarak görülmemeli; final ya da devam maçı olacak. Trabzonspor olarak biz de taraftarımız için Avrupa'da devam edebilmek adına elimizden geleni yapacağız. Trabzonspor'u seçme sebeplerimden biri, Trabzonspor taraftarının yarattığı 'cehennem' atmosferi. Sadece yarın değil, aslında taraftarlarımızı her maçta destek vermeleri için davet etmek istiyorum."

"Geçen senenin rakamlarına bakmıştım; burada gördüğüm sıkıntılı dönemler yaşanmış olabilir. Ancak defans, sadece savunma oyuncularının yapabileceği bir şey değil, takım olarak yapılması gerekiyor. Daha iyi savunma ve hücum yapabilmek için elimizden geleni yapacağız. Trabzonspor'u daha iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz. O 65 dakikalık oyunun üstüne koyarak oynamak istiyoruz."

"Sakatlık süreci sonrası çok daha iyi hissediyorum ve adapte oldum. Sadece ikinci Rapid Wien maçında, biraz da sezon başını kaçırmış olmam dolayısıyla takıma yardımcı olabilmek için ufak bir sıkıntı yaşamıştım. Şu an daha iyi bir hale geldiğimi düşünüyorum; henüz yüzde yüze ulaşamadım ama ulaşacağım. Adaptasyon sürecim daha iyi gidiyor, elimden gelenin en iyisini yapacağım."

"Oyuncular arasında gayet iyi bir ilişki var. Takımımızda hem genç hem de tecrübeli oyuncular arasında güzel bir uyum var. Ozan, Okay ve Uğurcan olarak biz deneyimliler, genç oyunculara bilgilerimizi aktarmaya çalışıyoruz. Saha dışında birlikte olmak da başarıyı getirmek için gerekli bir şey. Genç oyuncuların daha iyi bir seviyeye gelmesi için elimizden geleni yapacağız."

Etiketler