A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı; "Taraftar desteğine ihtiyacımız var"

Yayın Tarihi: 28.08.2024 - 17:06
Trabzonspor'da Abdullah Avcı UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu rövanş maçında 29 Ağustos Perşembe günü 20.00'de St. Gallen'e ile Papara Park'ta karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı ve futbolculardan Stefan Savic basın toplantısı düzenledi.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

"Geçen hafta ilk müsabakamızı oynamıştık. Oyun olarak deplasmanda değerlendirdiğimde 65 dakikasını iyi bir oyun ve pozisyon zenginliği ile geçirmiştik. Fakat karşılığını alamadık. Beraberlikle döndüğümüz, ancak turu atlayamadığımız bir maçtı. Oynadığımız maçın ardından analizlerimizi yapıp organizasyonlarımızı ayarladık. Yarın akşam maçı kazanmak istiyoruz. Bu müsabaka bizim için bir maçtan daha fazlası; hem Avrupa'da devam edebilmek hem de takımımızla bütünleşmeyi sağlamak adına önemli. Bize, oyunumuza ve oyuncularımıza özgüven getirecek bir maç. En önemli faktör taraftarlarımıza seslenmek istiyorum; Trabzonspor tarihinin bütün başarılarını taraftarlarımızla hep birlikte yaşamıştır. Yarın taraftar desteğine son derece ihtiyacımız var."

Avcı: "Yarın Trabzonspor tarihinin önünde önemli müsabakalar var. Değerlendireceğim, cevap vereceğim. Maça odaklanıp destek verirseniz cevap vereceğim. Trabzonspor yarışırken gününe ve geleceğine yatırım yapıyoruz. 2000 ve 2000 doğumlu üzeri yaş ortalamasını aşağı çeken hem başkanı hem de teknik heyeti geleceğe yatırım yapan vizyon koyuyorlar. Bu takım çok iyi bir takım olacak."

Etiketler