A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor nasıl tur atlar?

Yayın Tarihi: 29.08.2024 - 09:15
Trabzonspor, St. Gallen ile final gibi maça çıkacak.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor-St. Gallen maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rapid Wien'e elenerek yoluna UEFA Konferans Ligi play-off turundan devam eden Trabzonspor, İsviçre'de oynanan ilk maçta golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı. Taraftarı önünde St. Gallen'i yenerek adını Konferans Ligi'nde bu sezon ilk kez uygulanacak olan lig aşamasına yazdırmak isteyen Trabzonspor'da gözler maç saatine çevrildi. Peki Trabzonspor-St. Gallen UEFA Konferans Ligi play-off rövanş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

TRABZONSPOR-ST. GALLEN UEFA KONFERANS LİGİ PLAY-0FF RÖVANŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Trabzonspor-St. Gallen UEFA Konferans Ligi play-off rövanş maçı 29 Ağustos Perşembe saat 20:00'de başlayacak. Mücadele ATV ekranından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak. Papara Park'ta oynanacak olan mücadele Letonya'lı hakem Andris Treimanis düdük çalacak.

TRABZONSPOR NASIL TUR ATLAR?

Trabzonspor, St. Gallen karşısında alacağı tek farklı galibiyet turu geçmesi için yeterli olacak. Beraberlik durumunda maç uzatmalara gidecek. St. Gallen'in alacağı galibiyet temsilcimiz Trabzonspor'un Avrupa Kupalarına veda etmesi anlamına geliyor.

 

 

Etiketler