A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor'da 3 ayrılık birden mi geliyor?

Yayın Tarihi: 17.08.2024 - 13:27
Trabzonspor'da üç oyuncu hakkında flaş iddialar gündeme düştü.
Kaynak:HABER 61

Yeni sezona beklediği gibi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor'da üç oyuncu hakkında flaş transfer iddiaları gündemde.

Trabzonspor'un kadro planlamasında yer almayan Tonio Teklic ve Taxiarchis Fountas hakkında transfer iddiaları gündemde yer alırken Milav Orsic'in menajerinden de flaş açıklamalar gelmişti.

Tüm yaşananları sizin için toparladık, İşte bu hafta bu 3 oyuncu hakkında yaşananlar;

TAXİARCHİS FOUNTAS

Trabzonspor'da ayrılık sinyalleri veren Taxiarchis Fountas, ülkesine dönebilir.

Trabzonspor'un Yunan orta saha oyuncusu Fountas'a Yunan kulüpleri talip olduğu iddia edildi.

İlk resmi maç kadrosuna dahil edilmeyen Yunan oyuncunun, takımdan ayrılabileceği yönünde açıklamalar yapılmıştı.

Fountas, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kamptan ayrılması gerektiğinin kendisine bildirildiğini söyledi. Yunan oyuncu, "Tüm seçeneklere açığım ama 8 yıldır memleketimden uzaktayım. Aslında karım ve ben Yunanistan'a geri dönmek istiyoruz," ifadelerini kullandı.

haber61mac-002.jpg

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise yaptığı açıklamada, transfer sürecinde gelen ve giden oyuncuların olabileceğini belirtti. Avcı, "Fountas çok iyi bir oyuncu, özellikle Şubat ve Ocak aylarında eksik kaldığımız dönemlerde bize çok yardımcı oldu. Bugün itibariyle kadro rekabeti ve transfer süreci devam ediyor. Bu nedenle böyle bir tasarruf yapabiliriz. Bundan sonraki süreci, Fountas'ın ve kulübün menfaatleri doğrultusunda yöneteceğiz," dedi.

MİSLAV ORSİC

Trabzonspor'un Hırvat yıldızı Mislav Orsic'in menajeri oyuncuya yönelik açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un büyük umutlarla kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Orsic'in geleceğine yönelik açıklamalarda bulundu.

Orsic yaşadığı talihsiz sakatlıklar sebebiyle beklenen formu yakalayamamış ve forma şansa bulamamıştı. Trabzonspor'un UEFA Avrupa Lig'i 3. Ön Eleme turunda UEFA'ya sunduğu listede de yer almayan yıldız oyuncu için ayrılık iddiaları gündeme gelmişti.

tasarim3-001.jpg

Orsic'in transfer durumu ve geleceğine yönelik açıklamalarda bulunan menajeri Branko Hucika, şu ifadelere yer verdi;
Orsic'in Trabzonspor'la sözleşmesi var ve kendisi bile ne yapacağından emin değil. Buradan yılda yaklaşık 2,5 milyon euro kazanıyor ve 2025 yazına kadar sözleşme imzaladı. Yani sözleşmesi bu sezon için de geçerli. Teknik direktör Abdullah Avcı ile çok az oynuyor . Prensip olarak Trabzonspor onu satardı ama bir yatırım yaptıkları için bedavaya vermek istemezler. Transfer için Southampton'a 2.4 milyon ödediler. Bazı kulüpler Orsic'in kendileri için oynamasına ilgi gösteriyor ancak eğer onu bonservissiz alabilirlerse. Geçiş döneminin sonuna kadar bunu netleştirmek için yeterli zaman var."

TONİO TEKLİC

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon Hırvatistan ekibi NK Varazdin'den transfer ettiği Tonio Teklic, bordo-mavili ekipte beklentileri karşılayamamıştı.

Süper Lig'de 5 maçta forma giyen ve 1 asist kaydeden 24 yaşındaki oyuncu, sezonun ikinci yarısında Fatih Karagümrük'e kiralanmıştı. Yarım sezon İstanbul ekibinde görev alan Teklic, sezon sonunda Trabzonspor'a geri döndü, ancak geleceği belirsizliğini koruyordu.

tsde-bir-ayrilik-daha-3.webp

Sivaspor Tonio Teklic'e Talip

Sivas medyasında yer alan haberlere göre, Sivasspor'un Tonio Teklic'i transfer etmek istediği iddia edildi. 24 yaşındaki oyuncu için iki kulüp arasında görüşmelerin başladığı belirtiliyor. Görüşmelerde, Trabzonspor'un Arnavut forvet Rey Manaj'ı kadrosuna katmak için Teklic + bir miktar para teklif ettiği de öne sürüldü.

Tonio Teklic ve Rey Manaj Transfere Sıcak Bakıyor

İddialara göre, hem Tonio Teklic hem de Rey Manaj, transfer sürecine sıcak bakıyor. İki kulüp arasında devam eden görüşmelerin kısa süre içinde netlik kazanması bekleniyor.

Etiketler