A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor'da Avcı'dan flaş sözler! "Telefonumu rahat bıraksınlar"

Yayın Tarihi: 15.08.2024 - 21:52
Trabzonspor'da Abdullah Avcı, Rapid Wien maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda 1-0 mağlup olduğu maçın rövanşında Rapid Wien ile karşı karşıya geldi. Rakibine 2-0 mağlup olan bordo mavililer UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Avcı'nın açıklamaları şu şekilde;

İlk yarıda rakibimizin üstünlüğü vardı. 2-3 pozisyonları vardı. Uğurcan Çakır o bölümde bizi ayakta tuttu.

İkinci yarı itibarıyla büyük bölümde oyunu dengede getirip stratejik hamleler planlamıştık. 60-65 arası 3 hamle yaptık. 4-4-2'ye döndük, amacımız rakip sahada topa sahip olup kenar ortaları yapıp dönen topları almaktı. Bu seviyede bu oyun, takım savunmasını beraber yapma oyunu. Süre geçtikçe disiplinden kopmalar başladı. Oyun disiplininden kopmak, bireysel olarak maç kazandırmıyor. Büyük bölümde kaptan bizi ayakta tuttu.

1-0 geri düştük, oyun disiplinine sadık kaldığında tekrar oyuna girebilirsin. 1-0'dan sonra 2 net pozisyonumuz var. Değerlendirsek belki maça gireceğiz. Kırmızı kart, 2-0... Oyun disiplinine sadık kalman gerekiyor. Bireysel olarak istatistik yapmak; 2-1 bitmesi, 3-1 bitmesi önemli değil. Tabelada isminin yazması önemli değil. Rakip bizden üstün oynadı. Üzgünüz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz.

Şimdi Konferans Ligi play off maçı var. Önümüzdeki hafta ona en iyi şekilde hazırlanmayı planlıyoruz.

Dün basın toplantısında üsluba uygun ifadeler kullandığımı düşünüyorum. Geçmişle ilgili konuşmak istemiyorum. Büyük camiada çalışıyorum. Camiayı çok iyi temsil ettiğimi düşünüyorum. Şık ve doğru değil, telefonum servis edilmiş vaziyette. Aynı zamanda sosyal medyaya da verildi. Sağduyulu taraftarların bunu yapmadığını düşünüyorum. Organize bir kötülük. İyi değiliz, kabul ediyorum. Ama benim bir ailem var. Burada iyi duygular yaşadık, vazgeçmeden iyi olacağız. Rica ediyorum. Telefonumu rahat bıraksınlar. Bunu yapanların gerçek Trabzonsporlu olduğunu düşünmüyorum. Empati yapıp beni kendi yerinize koyarsanız daha iyi anlarsınız. Bunlar benim üzüntü duyduğum konular ancak mücadelem devam edecek.

Son 3 dönem forvetlerimize bakınca hep iyi işler yapmışlar. Cornelius, Sörloth, Onuachu. Trabzonspor'a ve lige uygun. Yakınlaştığımız ama gerçekleştiremediğimiz bir durum var. İnşallah yakın zamanda bitecek.

Kırmızı ve sarı kartlarla ilgili hayatım boyunca konuşmadım. Verilen karara saygı göstermek lazım.

Bu koltuklarda oturuyorsan bu tür şeylerle karşılaşırız. Her düşünceye saygım var. Duyguları iyi biliyorum. Şu an inişli çıkışlıyız, lig yeni başladı. Trabzonspor inatçıdır ve vazgeçmez. Düştük gibi gösteriyorlar. Öyle değil, bunu yakın zamanda herkes görecek.

Visca, Sivasspor maçında biraz sorunlu oynadı. Bugün ayağının arkasında ufak bir tutma vardı. Risk almak istemedik ve yanımızda oturdu. Sakatlığından dolayı öyle bir tasarruf yapmak zorunda kaldık.