A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor'da gündem Rey Manaj!

Yayın Tarihi: 15.08.2024 - 22:13 | Güncelleme Tarihi: 16.08.2024 - 10:41
Süper Lig devlerinden Trabzonspor'da transferde sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bordo-mavililerin son olarak Sivasspor'un golcü oyuncusu Rey Manaj için sıkı bir pazarlığa girdiği öğrenildi.

Trabzonspor, Sivasspor'un başarılı golcüsü Rey Manaj için girişimde bulundu. Sivasspor'a para artı takas teklifinde bulunan Trabzonspor, henüz istediği yanıtı alamadı. Sivasspor'un Manaj'ı satmayı düşündüğü ancak talebinin oldukça yüksek olduğu belirtildi. 27 yaşındaki Manaj'ın transferi konusunda görüşmeler devam ediyor. Trabzonspor'un mevcut yabancı kontenjanında yer açmak için Fountas, Teklic gibi isimlerin yanı sıra Umut Bozok'u da takasla önerdiği iddia edildi. Fırtına, transfer döneminin başından bu yana hedefinde olan diğer isimler Onuachu ve Weghorst konusunda henüz olumlu bir adım atamadı. Manaj geçtiğimiz sezon Sivasspor formasıyla 36 resmi maçta 22 gol kaydetti, 3 asist yaptı.

LİGDE 18 GOL

Rey Manaj, geçen sezon Sivasspor formasıyla Süper Lig'de 33 maçta forma giyerken 18 gol attı, 3 asist yaptı. Manaj, kırmızı beyazlılar adına ligde 21 gole direkt etki etti.