SON DAKİKA



Haber > Spor > Futbolda FETÖ operasyonu!

Futbolda FETÖ operasyonu!

24 Ağustos 2016 Çarşamba - 16:08




FETÖ operasyonu futbolun ünlü isimlerine de uzandı. FETÖ içinde yer aldığı belirlenen 4 eski futbolcu Hakan Şükür, Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur





Fethullahçı Terör Örgütü'nün futbol dünyasındaki yapılanmasına ilişkin soruşturmada flaş gelişme yaşandı. Savcı Mehmet Şenay Baygın'ın yürüttüğü soruşturma kapsamında Hakan Şükür hakkında yurt dışında olduğu tespit edilince yakalama kararı çıkarıldı. Şükür'ün ev ve adreslerinde arama yapılmıştı. Bu gelişmenin ardından yazılı ve görsel basında eski futbolcular Arif Erdem, Uğur Tütüneker ve İsmail Demiriz hakkında çıkan bilgileri delil olarak kabul eden savcılık 3 futbolcuyu Hakan Şükür'ün de şüpheli olarak yer aldığı 'Futbolda Fethullahçı Yapılanma' soruşturmasına dahil etti.

SABAH SAATLERİNDE OPERASYON BAŞLADI

Savcı Baygın talimatıyla sabah saatlerinde başlayan operasyonda Hakan Şükür'ın yanısıra Arif Erdem, İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker hakkında 'Fethullahçı Terör Örgütü'ne üye oldukları' iddiasıyla gözaltı kararı verdi. İsmail Demiriz Büyükçekmece'deki evinde gözaltına alınırken diğer üç ismin yurt dışında olduğu tespit edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap