SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray’da Lucas Torreira ile yollar ayrıldı

Galatasaray’da Lucas Torreira ile yollar ayrıldı

01 Temmuz 2023 Cumartesi - 13:16




Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’da Lucas Torreira ile yollar ayrılırken herkesi yıkan detaylar da tek tek ortaya çıkmaya başladı. İşte Lucas Torreira transferinin perde arkası…





Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon 6 milyon euro karşılığında Arsenal'den transfer ettiği Lucas Torreira ile yollar ayrılıyor.

Şampiyonluk coşkusunun devam ettiği Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken yönetim elini çabuk tutmak da oldukça kararlı görünüyor.

Teknik direktör Okan Buruk’un direktifleri doğrultusunda transfer çalışmaları devam ederken takımdan gelen bir ayrılık haberi ise moralleri bozacak gibi duruyor.

Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Torreira'yı satmak gibi bir düşüncesi yok. Gelecek hafta tekliflerini dinlemek için Lazio ile bir randevum olacak. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar ve Lucas her zaman İtalya'yı sevmiştir. O satılık olmasa da iş iştir, randevuyu aldık. Lazio büyük kulüp, saygı duyuyoruz ve bu yüzden tekliflerini dinleyeceğiz.” İfadelerini kullanmıştı.

Öte yandan uçuk bir bonservis ücreti gelmediği sürece Galatasaray'ın yıldız orta sahayı kesinlikle satmak istemediği belirtilerken son gelen bilgilere göre yıldız futbolcu Torreira’nın Lazio’da oynamak istediği iddia edildi.

Son pürüzler ve ayrıntıların görüşülmesi halinde Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Torreira Lazio ile anlaşacak.

Konuyla ilgili ve Torreira transferi ile ilgili taraflardan bir açıklama geldiğinde sizlerle paylaşmış olacağız.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap