SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'da Muslera Göztepe maçı kadrosuna alındı

Galatasaray'da Muslera Göztepe maçı kadrosuna alındı

20 Şubat 2022 Pazar - 16:31




Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Fernando Muslera maç kadrosuna alındı. Uruguaylı kalecinin takım arkadaşlarına destek amaçlı kadroya alındığı ifade edildi.





Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 26. hafta maçında Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da maç kadrosu açıklandı.

13 Aralık 2021'de oynanan Sivasspor maçında sakatlanan ve tedavisinin ardından bu hafta özel program dahilinde çalışmalara başlayan Fernando Muslera, ilk kez maç kadrosuna dahil edildi. Muslera'nın takım arkadaşlarına destek olmak için kadroya alındığı açıklandı.

Sarı-kırmızılı takımda Alpaslan Öztürk, Morutan, Bartuğ Elmaz ve Arda Turan maç kadrosuna alınmadı.

Galatasaray'ın İzmir kadrosu şu şekilde:

Fernando Muslera, Omar Elabdellaoui, Taylan Antalyalı, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed, İsmail Çipe, Erick Pulgar, Bafetimbi Gomis, Ömer Bayram, Berkan Kutlu, Victor Nelsson, Iñaki Peña, Alexandru Cicâldău, Marcão Teixeira, Barış 
 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap