SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaraylı futbolcularla ilgili iddia gündeme bomba gibi düştü

Galatasaraylı futbolcularla ilgili iddia gündeme bomba gibi düştü

06 Şubat 2022 Pazar - 17:05




Süper Lig'de kötü günler geçiren Galatasaray skandal bir iddia ile sarsıldı. İddiaya göre Arda, Taylan ve Van Aanholt Antalya’da kumar oynadı, nargile içip alem yaptı.





Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray'da futbolcularla ilgili ortaya atılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Sarı- Kırmızılı bazı futbolcuların Antalya kampında nargile ve alkol kullandığı, kumar oynadığı öne sürüldü.

Bu futbolcuların Arda Turan,  Kerem Aktürkoğlu, Taylan Antalyalı, Barış Alper, Marcao ve Van Aanholt olduğu iddia edildi. Bu iddialara özellikle Galatasaray taraftarları çok öfkelendi.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar sosyal medyadan, "Resmen düşme hattındayız... Takım ne halde futbolcular keyif peşinde! Koskoca Galatasaray ne hale düştü... Bu yönetimle daha ne hallere düşeceğiz! Kabus sezon bir an önce bitsin. Daha başımıza neler gelecek. Yaşananlara inanmak istemiyorum" gibi sert ifadelerle futbolculara yüklendi.

GALATASARAY'DAN YALANLAMA GELDİ


Sosyal medyayı çalkalayan bu iddia sonrası, Galatasaray'dan jest açıklama geldi. Sportif A.Ş. yöneticisi Nihat Kırmızı, söz konusu iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu belirtti.

Kırmızı, "Galatasaray futbol takımının oyuncularının Antalya kampında olumsuz hadiseler yaşadığıyla ilgili iddialar gerçek dışıdır. Galatasaray, Avrupa kupası ve lig maratonunda maçlarına konsantre olmuş, kamp ortamında sporcular ve teknik heyet işlerine odaklanmıştır" dedi. G.Saray'ın kamp yaptığı Antalya'da takımın başında hiçbir sorumlunun olmaması dikkat çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap