SON DAKİKA



Haber > Spor > Geçmişe sünger çekmeliyiz

Geçmişe sünger çekmeliyiz

14 Eylül 2016 Çarşamba - 10:00




“Alanya maçıyla lig bizim için yeniden başlayacak” diyen Yanal, “Kötü olan ne varsa geride bırakmalıyız. Alanya maçıyla kendimize yeni bir sayfa açmal





GÜZEL GÜNLER İÇİN

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, futbolcularına, “Kötü anıların hepsini geride bırakmalıyız” dedi. Alanya maçının kendileri için ligin yeniden başlamasına vesile olacağını dile getiren deneyimli teknik adam, “Alanya maçı bir anlamda kötü günlerin sonu, güzel günlerin başlangıcı olacak bir karşılaşma olarak önümüzde duruyor. Kötü olan ne varsa hepsini geride bırakıp Alanya maçıyla kendimize yeni bir sayfa açmalıyız” diye konuştu.

ÇOK AN OLACAK

Camianın beklentilerini iyi bildiklerini söyleyen Ersun Yanal, “iyi bir takım ortaya çıkarmak için hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Herkes özverili bir şekilde çalışıyor. inanıyorum ki bunun karşılığını ilerleyen haftalarda alacağız ve camiamızı mutlu edeceğimiz birçok anı yaşatacağız. O günler de çok uzak durmuyor” diye konuştu.

ZORLU BİR LİG


Ligin ilk 3 haftalık röntgenini de çeken Yanal, şunları kaydetti: “Bu ligde her takım birbirini yenebilecek düzeyde. Bu sezonun geçmiş sezonlara nazaran çok daha zorlu geçeceğinin sinyali 3 haftalık periyotta verildi. Başakşehirspor’un 3 maçı kazanması, Konyaspor’un çıkışı üst sıralarda da önemli bir yarışın yaşanacağını gözler önüne serdi. Bu zorlu maratonda Trabzonspor da üst sıralar için mücadelesini yapacaktır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap