SON DAKİKA



Haber > Spor > Gemi su alırsa hepimiz batarız

Gemi su alırsa hepimiz batarız

13 Eylül 2015 Pazar - 10:38




Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Cavanda, “Hepimiz bir amaç doğrultusunda yola çıktık. Hedefimiz gemiyi sağ salim limana yanaştırmak. Bunun yolu da ba





HAYAL KIRIKLIĞI OLMAZ

Bordo-Mavili ekibin başarılı oyuncusu Luis Cavanda başarıyı yakalamak zorunda olduklarını söyledi. İnsanların gözlerinde başarıya olan açlığı net bir şekilde gördüklerini belirten yetenekli oyuncu, “Büyük bir tutkuyla Trabzonspor’a bağlanan taraftarlarımızın beklentisini karşılamak bizim en büyük görevimiz. Onları hayal kırıklığına uğratmayı göze alamayız. Buna hakkımız yok. Üzerimize aldığımız sorumluluğun hakkını vereceğiz” diye konuştu

KENETLENECEĞİZ

“Hepimiz bir amaç doğrultusunda yola çıktık” diyen Luis Cavanda, “Şampiyonluk için yola çıktık. Hepimiz aynı geminin tayfasıyız. Gemi su alırsa hepimiz batarız. Bunun için de başarıyı yakalayarak, gemiyi sağ salim limana yanaştırmamız gerekiyor. Birbirimize kenetleneceğiz. Sahada formamızın hakkını vereceğiz ve sezon sonunda hayal ettiğimiz yerde olacağız. Sonuçta her şey bizim elimizde. Taraftarlarımız bize inanmaya devam etsin” dedi.

M’BİA TARTIŞILMAZ


Oldukça kalite bir kadroya sahip olduklarını belirten Cavanda, “Tek tek isimlerini sayamayacağım çok önemli futbolculara sahibiz. Bir M’Bia’nın kalitesi tartışılmaz. Üst üste iki UEFA kupasını kaldırmış bir oyuncudan bahsediyoruz. Takıma inanılmaz enerji veriyor. En az onun ayarında önemli ayaklara da sahibiz. Bu gerçeği kimse inkar edemez. Böylesine birbirini tamamlayan oyuncu kadrosunun başarıya ulaşmaması için ortada bir neden görmüyorum” diye konuştu.

Rakibi Küçümsersen cezayı yersin

Beni daha çok Hücumda göreceksiniz Maç ayrımı asla yapmadıklarını belirten Cavanda, “Her rakip bizim için aynı tartıdadır. Rakibi küçümsemek yapılacak en büyük hatadır. Bu futbolun değişmez altın kuralıdır. İşinizi ciddi yapacaksınız ,rakibe saygı göstereceksiniz. Türkiye Ligi zor bir lig ve sürprizlere açık olduğu ilk üç haftada görüldü. Takım olarak her maçımıza final olarak çıkacağız. 3 puanı rakipten daha çok isteyeceğiz ve onu elde edeceğiz” şeklinde konuştu. Defansif anlamda iyi işler çıkaran ancak ofansif bölgede yeteri kadar kendini gösteremediği konusunda da eleştirilere cevap veren yetenekli futbolcu, “Benim birinci görevim oynadığım bölge gereği savunma güvenliğini ön planda tutmaktır. Tabii ki ofansif anlamda takıma gerekli güç takviyesini yapmalıyım. Akhisar Belediyespor maçında hücum anlamında benden beklenenlere cevap verdiğim kanısındayım. Bundan sonraki süreçte hem savunmada hem de hücumda etkinliğimi herkes daha iyi görecek” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap