SON DAKİKA



Haber > Spor > Wout Weghorst'tan kafa karıştıran açıklama!

Wout Weghorst'tan kafa karıştıran açıklama!

30 Temmuz 2024 Salı - 17:16




Trabzonspor'un anlaştığı iddia edilen Hollandalı golcü Wout Weghorst, geleceği için çarpıcı açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor'un gündeminde yer alan Hollandalı golcü Wout Weghorst, geleceği için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"KALICI OLMAK İSTİYORUM!"

Alman basınından Kicker'e konuşan Weghorst, "Ajax'ın transferin için ilgisine dair söylentiler dolaşıyor. Ne söyleyeceksin?" sorusuna, "Benim için genel olarak transfer paketinin doğru olması gerekiyor! Dördüncü çocuğumuz dünyaya gelecek ve son birkaç yıldır ailece çok seyahat ettik. Bizim için kalıcı bir yer arıyorum, bu yüzden Hollanda kesinlikle bir seçenek. Ajax, Hollanda'nın en büyük kulübü, fazla söze gerek yok." yanıtını verdi.




"TÜRKİYE İNANILMAZ BİR DENEYİMDİ"

Beşiktaş'taki günlerine dair konuşan Weghorst, "Son yıllarda kulüplerim farklı olsa da çok mutluyum ve şanslıyım. Premier Lig'de Burnley'e transfer olarak hayalimi gerçekleştirdim, İstanbul'da geçirdiğim zamanlar muhteşemdi. Taraftarlar, duygular ve tutku açısından bir futbolcu olarak benim için mükemmel bir seçimdi. Bu inanılmaz bir deneyimdi. Manchester United bir dünya kulübü, bir hayalin daha gerçekleşmesi... Çok fazla gol atmasam da başarılı oldu. Üçüncü bitirdik ve Lig Kupası'nı kazandık. Bu döneme sevgiyle bakıyorum." ifadelerini kullandı.







SPORX
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap