SON DAKİKA



Haber > Spor > Gereğini yerine getirdik

Gereğini yerine getirdik

15 Mayıs 2013 Çarşamba - 08:37




Başarılı teknik adam, “Trabzonspor’un pilot takımının gereğini yerine getirdik. Amacımıza uygun bir yıl geçirdiğimize inanıyorum. Bize olan ilgiden do





PLANLADIĞIMIZ GİBİ 1461 Trabzon’da geride bırakılan sezonda en fazla iz bırakan isimlerin başında hiç kuşkusuz Teknik Patron Mustafa Akçay geldi. Deneyimli teknik adam, amaçlarına uygun bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, "Misyon ve vizyonumuza uygun hareket ettik. Trabzonspor’un bir pilot takımı olarak eğitim platformu, karakter gelişimi, insafiyet alma yönünde önemli gelişim sağladık. Her şey planladığımız gibi gitti" diye konuştu. EN BÜYÜK BAŞARI Trabzonspor’a futbolcu kazandırmayı misyon edindiklerini dile getiren Akçay, "Bugün Bursaspor, Kayserispor ve Sivasspor başta olmak üzere birçok Süper Lig takımı oyuncularımızın büyük bölümüne talip. İnancımız ve beklentimiz odur ki Trabzonspor birçok oyuncuyu bünyesine dahil edecek. Bu bizim için en büyük başarıdır. Burada altyapı ve pilot gerçeğini benimseyen Tolunay Kafkas hocamıza teşekkür ediyorum" dedi. İZ BIRAKTIK 1461 Trabzon kulübünün ligde çok olumlu izler bıraktığını vurgulayan Akçay, şunları kaydetti: "Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmak bir teknik adam için en büyük gurur ve onurdur. Bir ekip ruhuyla hareket ederek bunu başardık. Belki Süper Lig’e çıkma şansımızı play-off arenasında devam ettiremedik ama bize olan ilgi ve sempatiyi birçok bölgede attırmamız bizi mutlu etti."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap