SON DAKİKA



Haber > Spor > Gerek var mıydı?

Gerek var mıydı?

10 Şubat 2015 Salı - 11:45








Bizi arayan Trabzonspor'un önemli ismi 'Bu kadar stopere ne gerek vardı' diyor. Doğru söze ne denir? İyi ki Mustafa Yumlu gitti, bir de o olsaydı var ya Trabzonspor'un defansı geçilmez kale gibi olurdu. Şimdi şöyle bir ters analiz yapalım. Aykut form tuttu, iyi de oynuyor. Belli ki oynamaya devam edecek. Yanına ya Belkalem ya da Medjani monte edilecek. Medjani ön liberoya çekilip stoperde bir oyuncu eksilmesi yapılabilir. Peki bunlar varken, stoper mevkisi yükünü almış giderken, çuvallar dolusu para verilip Akhisarspor'dan alınan Uğur Demirok neden alındı? Öyle ya kimin yerine oynayacak? Kim güme gidecek? Yazık günah değil mi? Eldeki kadroya bir stoper oyuncu daha alınıp o mevkinin şişirilmesine ne gerek vardı?

BİR KIVILCIM!

Fenerbahçe maçı oynandı bitti ama yankıları sürüyor. Kiminle konuşursak, ya Trabzonspor'un oynadığı futbolu eleştiriyor ya da Mahmut Uslu'nun konuşmalarına tepki koyuyor. Camia bir infial halinde. Bu infiali durdurmak için, başta başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri soğukkanlı ve sağduyulu demeçler vermeliler. Yoksa olay farklı boyutlara gidebilir ki, bu iş için bir kıvılcım yeter de artar bile.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap